Kerstsuperzaterdag bij Kindervreugd

Algemeen
Kerstsuperzaterdag bij Kindervreugd.
Kerstsuperzaterdag bij Kindervreugd. (Foto: Illustratie aangeleverd)

UITGEEST - Zaterdag 17 december organiseert speeltuinvereniging Kindervreugd Uitgeest weer een kerstsuperzaterdag. 

Ook dit jaar staan er drie kinderactiviteiten op het programma. Om 10.00 uur wordt begonnen met een creatieve kerstworkshop. Daarna volgt nog een kerstbingo en na de lunch een disco.

Onder deskundige leiding kunnen de kinderen hun creativiteit laten spreken tijdens de workshop. Een woordvoerster: “Dit jaar maken we een kerstlampje met diamond painting. Aansluitend zijn er te gekke prijzen te winnen tijdens de kerstbingo. Ondertussen wordt er achter de schermen een lekkere kerstlunch klaargezet. Als iedereen is uitgegeten, gaan de kinderen rond 13.00 uur nog even swingen en springen tijdens een zinderende disco. De dj’s maken er samen met de lichteffecten, lasers, rookmachines, bellenblaas en kerstmuziek een geweldig feest van.”

Kinderen vanaf 4 jaar die het leuk vinden om bij deze speciale kerstsuperzaterdag aanwezig te zijn, moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via de website www.speeltuinuitgeest.nl Aanmelden is mogelijk van 8 tot 15 december. Kinderen onder de 6 jaar graag met begeleiding aanwezig. Aan niet-leden wordt voor deze activiteit een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie www.speeltuinuitgeest.nl