Tien verenigingen uit Uitgeest spekken hun kas dankzij € 24.384,-

Algemeen
Vanuit het Sportakkoord ‘Uitgeest in actie’ is 20.000 euro beschikbaar gesteld voor sportverenigingen in Uitgeest.
Vanuit het Sportakkoord ‘Uitgeest in actie’ is 20.000 euro beschikbaar gesteld voor sportverenigingen in Uitgeest. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Vanuit het Sportakkoord ‘Uitgeest in actie’ is 20.000 euro beschikbaar gesteld voor sportverenigingen in Uitgeest. Het aanvraagformulier en de voorwaarden zijn versimpeld voor het indienen van een project. 

20.000 euro voor sportverenigingen

€ 1.000,- per sportvereniging 

Het doel van het lokale Sportakkoord is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Ook mensen, die niet zo snel in beweging te brengen zijn. Een ander doel is te zorgen voor een omgeving, waarin je goed terecht kunt om te sporten en bewegen. Er is een budget beschikbaar gesteld van 1.000 euro per sportvereniging. Wanneer er geld overblijft, wordt er gekeken naar een tweede ronde.

Elke vereniging mag een plan indienen, waarvoor het geld besteed kan worden. Dit kan zijn voor het werven van vrijwilligers of nieuwe leden, maar ook voor het organiseren van extra activiteiten, het opleiden van trainers en begeleiders of de communicatie van de vereniging.

Aanvragen

Aanspraak maken op een deel van het budget? Vul dan het aanvraagformulier in op http://www.sportenbewegeninuitgeest.nl. Dien dit formulier uiterlijk in 31 januari 2023 via sportakkoorduitgeest@gmail.com. Beschrijf in het projectplan waar het geld voor ingezet gaat worden en wat de planning is.

De contributie van een sport- of cultuurvereniging kan vergoed worden, zodat iedereen kan deelnemen aan sport en cultuur. Ouders kunnen hun kind(eren) aanmelden via buurtsportcoach Kim Groen, k.groen@hollandsportbv.nl) of andere intermediairs (professionals zoals leerkrachten/intern begeleiders op school, maatschappelijk werkers) en zij zorgen voor een volledige aanvraag.

Meer informatie: https://www.sportenbewegeninuitgeest.nl/sportakkoord-uitgeest