Triangle Of Sadness in De Zwaan Cultureel

Algemeen
Triangle Of Sadness in Filmhuis De Zwaan Cultureel.
Triangle Of Sadness in Filmhuis De Zwaan Cultureel. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Triangle Of Sadness in Filmhuis De Zwaan Cultureel. Deze Europese Oscar winnende zwarte komedie uit 2022 is vrijdag 31 maart te zien.

Modellenkoppel Carl en Yaya wordt uitgenodigd om gratis mee te gaan op een luxe cruise, in ruil voor het plaatsen van foto’s van de reis op hun Instagramaccounts met miljoenen volgers. Ze komen terecht in een bont gezelschap van rijken. In eerste instantie oogt alles perfect, maar de hiërarchie staat op het punt om te slaan. Er is een storm op komst en een cuisinediner vol gluten veroorzaken de eerste rampen, maar die stellen niets meer voor als acht passagiers samen op een verlaten eiland belanden. En daar doet het er opeens niet meer toe hoeveel Instagramvolgers of nullen je op je bankrekening hebt staan.

De zaal is open vanaf 19.45 uur en de film begint om 20.15 uur. Toegang € 7,50 (Vrienden van De Zwaan Cultureel € 6,50). Kaarten zijn online te koop op dezwaancultureel.nl of, indien nog voorradig, aan de zaal. Adres: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, Uitgeest.