Beatles in de bibliotheek.
Beatles in de bibliotheek. (Foto: Pexels)

De Beatles in de Bibliotheek

woensdag 29 november 2023 19:00

De Beatles in de Bibliotheek

IJmuiden - Zo nu en dan gebeurt er iets heel bijzonders. Vier decennia na het overlijden van John Lennon komt de laatste Beatles song uit: ‘Now And Then’. Met hulp van producer Peter Jackson en nieuwe technologie wordt uit de oude demo John Lennon’s stem weer naar boven gehaald. Ringo Starr en Paul McCartney voltooien het nummer. Kan je ook geen genoeg krijgen van de Beatles? Kom dan woensdag 29 november naar de lezing van Beatles kenner Peter Vorrink in de Bibliotheek van IJmuiden. Laat je verrassen door zelden vertoonde beelden en bijzondere audio en test jezelf in een aansluitende quiz.

Toegangskaarten kosten 4 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden. Jeugd onder 21 jaar betaalt slechts 2 euro. De avond start om 19.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop, ga naar bibliotheekvelsen.nl of kom langs bij de balie van de Bibliotheek.