De liederen worden gezongen onder leiding van dirigente Marieke Zondervan.
De liederen worden gezongen onder leiding van dirigente Marieke Zondervan. (Foto: Theo Beentjes)

Op weg naar Kerst in Uitgeest

vrijdag 8 december 2023 19:30

REGIO - Sfeervolle kerstmuziek, afgewisseld met vrolijke uptempo liederen en bekende Kerst songs. Van deze muziek kom je in kerststemming. Het projectkoor van dirigente Marieke Zondervan zingt diverse kerstnummer tijdens de ‘Op weg naar Kerst’ optredens op 8, 9 en 10 december.  

Pianist Jaap Brackman begeleidt de groep van 45 personen bestaande uit sopranen, alten en tenoren bij iedere repetitie en natuurlijk bij de optredens in de drie verschillende kerken. Vrijdag 8 december zingt de groep 19.30 uur in Uitgeest in de Onze Lieve Geboorte Kerk. De deuren openen een half uur voor aanvang.