Vrijwilliger Els Demmers bezig met het opbouwen van ‘De Groene Toverboerderij’.
Vrijwilliger Els Demmers bezig met het opbouwen van ‘De Groene Toverboerderij’. (Foto: Pieter Vermeulen Museum)

Tentoonstelling ‘De Groene Toverboerderij’ in het Pieter Vermeulen Museum

zondag 28 januari 2024 13:00 tot zondag 1 september 17:00

DRIEHUIS - ‘De Groene Toverboerderij’, zo heet de nieuwe tentoonstelling in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis. Vanaf zondag 28 januari opent het museum de deuren voor deze speciale tentoonstelling over de dieren op de boerderij.

‘De Groene Toverboerderij’ is vanaf zondag 28 januari tot en met zondag 1 september te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties (regio Noord) is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn te koop bij de kassa van het museum. Reserveren is niet nodig. Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.