FC Uitgeest geeft ook een clinic tijdens Sportspektakel Uitgeest.
FC Uitgeest geeft ook een clinic tijdens Sportspektakel Uitgeest. (Foto: Rodi Media Archief)

Sportspektakel Uitgeest in Sporthal De Zien

woensdag 3 januari 2024 12:30

UITGEEST - In het nieuwe jaar organiseert Holland Sport BV een Sportspektakel in Sporthal De Zien, Zienlaan 4 te Uitgeest. Op woensdag 3 januari zijn alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar van harte welkom.

Het Sportspektakel begint om 12.30 uur met de eerste clinic ronde om 13.00 uur en de tweede clinic ronde om 14.00 uur. Om 15.30 uur is het Sportspektakel afgelopen. Ouders kunnen meedoen aan een clinic Keep Fit workshop van gymvereniging Unitas of gezellig blijven kijken.

Meedoen met het Sportspektakel kost 3 euro, de Keep Fit workshop voor ouders kost 2 euro. Een ticket kopen kan via sportenbewegeninuitgeest.nl/sportspektakel-uitgeest-januari2024 of op de dag zelf aan de deur.