Diva's op Stal.
Diva's op Stal. (Foto: Niek Brunninkhuis)

Diva’s op Stal bij De Zwaan Cultureel

zaterdag 2 maart 2024 20:15

UITGEEST – Op zaterdag 2 maart komt het theaterduo Diva’s op Stal naar Uitgeest. Hoe houd je je staande in de wereld van de showbusiness? Dat vragen zangers/acteurs Mats Lodenstijn en Stephan Christiaan Peters zich af. 

Tien jaar geleden studeerden ze cum laude af aan het Tilburgse conservatorium, nu is het tijd om de balans op te maken. Wat is er over van de dromen van glitter en glamour? Naast applaus en succes blijkt het vooral veel auditeren, afwijzingen en onderuit gaan. Geconfronteerd worden met machtsmisbruik, hiërarchie en hard zweten om überhaupt te mogen blijven werken.

Maar de passie voor het vak blijft groter dan de afschuw. Want je kan de diva wel op stal zetten, maar eens een showpaard, altijd een showpaard. Dus trekken ze op deze avond alle registers open, met scherpe sketches, mooie songs, (te) gekke dansjes en persoonlijke anekdotes. En voor dit kijkje achter de schermen van de aantrekkelijke maar vaak ook genadeloze showbizz nemen ze een lokale gastdiva mee.

Aanvang: 20.15 uur. Kaarten via www.dezwaancultureel.nl of aan de zaal. 

Locatie