Afvalinzameling in Uitgeest tijdens de feestdagen

Gemeentenieuws
Afval dat nog gescheiden dient te worden.
Afval dat nog gescheiden dient te worden. (Foto: Pixabay)

UITGEEST - Met de feestdagen in het verschiet, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen in de openingstijden en de afvalinzameling. Wordt er afval opgehaald tijdens Koningsdag, Hemelvaartsdag of Tweede Pinksterdag in Uitgeest?

Op specifieke feestdagen, zoals Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag (9 mei), en Tweede Pinksterdag (20 mei), zullen het gemeentehuis, inclusief de balies en receptie, gesloten zijn. Deze sluiting geldt ook voor de milieustraten. Het is belangrijk op te merken dat de milieustraten in de buurgemeenten Bergen, Castricum en Heiloo ook op deze dagen gesloten zullen zijn. Gedurende deze periode is de gemeente wel telefonisch bereikbaar voor al je vragen en eventuele dringende zaken.

Afvalinzameling

Als de reguliere afvalinzameldag samenvalt met een van de bovengenoemde feestdagen, wordt je afvalcontainer die dag niet geleegd. Het is raadzaam om via de app MijnAfvalzaken of op Mijn Afvalzaken te controleren op welke dag je container wel wordt geleegd. De gemeente staat ook paraat om vragen te beantwoorden en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0251.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant