Superzaterdag bij Kindervreugd Uitgeest

Nieuws

UITGEEST - Bij speeltuinvereniging Kindervreugd in Uitgeest wordt zaterdag 4 maart de tweede superzaterdag gehouden. Drie gezellige kinderactiviteiten staan op het programma.
Om 10.00 uur begint traditiegetrouw het carnavalsfeest om vervolgens, rond het middaguur, te starten met een gezellige bingo. Tijdens dit bingorondje wordt achter de schermen een heerlijke verrassingslunch klaargemaakt. Als afsluiting van de dag volgt ook nog een creatieve workshop.
Al jaren kunnen de kinderen van Uitgeest het echte carnaval beleven bij de vereniging. Tijdens deze gezellige ochtend zal de polonaise uiteraard niet ontbreken. Ook worden er verschillende spelletjes gespeeld en is er een heuse modeshow. Hiervoor is het de bedoeling dat de kinderen verkleed als bijvoorbeeld politieman, indiaan, zakenvrouw of voetballer naar de speeltuin komen. Als iedereen is uitgefeest gaan de kinderen lekker bingoën.
Omdat zo’n dag enorm veel energie kost wordt er rond 12.30 uur een lunch geserveerd. Wat er precies op het menu staat blijft nog even een verrassing. Om 13.30 uur is het tijd voor de laatste activiteit van de dag. Onder leiding van Wilma Rodenburg gaan de kinderen enge dierenmaskers maken.

Inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij deze speciale superzaterdag aanwezig te zijn, dienen zich vooraf op te geven via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 2 maart 17.00 uur. Het is ook mogelijk om later aan te schuiven of eerder weg te gaan. Geeft dit even aan bij het inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.speeltuinuitgeest.nl.