Feestelijke onthulling nieuw speeltoestel

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

UITGEEST - Zaterdag 27 mei is het zover. Yvonne van der Iest namens de speeltuinvereniging Kindervreugd Uitgeest: “Dan kunnen we het nieuwe speeltoestel, beschikbaar gesteld door de stichting Blijer Uitgeest, in gebruik gaan nemen. Omdat in juni de speeltuin ook nog eens 70 jaar bestaat, willen wij hier een feestelijk moment van maken.”

Speelplezier

Een week lang moest de speeltuin haar deuren gesloten houden, maar het wachten wordt uiteraard beloond. Want wat is er een geweldig speeltoestel gekomen in plaats van de molen. Een toestel van Canadees ontwerp, waarvan er maar drie in Nederland te vinden zijn. Dat belooft natuurlijk weer uren speelplezier voor de jeugd van Uitgeest.

Dit is mogelijk gemaakt door de stichting Blijer Uitgeest. En bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje. “Daarom nodigen wij Uitgeesters uit om 27 mei van 10.00 tot 12.00 uur de feestelijke onthulling bij te wonen. Er is deze ochtend gratis entree voor iedereen, met limonade, koffie en thee. Ook zijn er nog feestelijke activiteiten gepland.”

De werkzaamheden in volle gang. Zaterdag 27 mei is het zover.