Kersteditie Superzaterdag Speeltuinvereniging Kindervreugd

Nieuws
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Adobe Stock)

UITGEEST - De eerste (natte) sneeuw is weer gevallen, en dat vraagt om meer. Zouden we dit jaar weer eens een witte kerst krijgen? Maar ook zonder sneeuw is het rond kerst ieder jaar weer een feest in de speeltuin. Op zaterdag 16 december organiseert Speeltuinvereniging Kindervreugd Uitgeest namelijk weer de kersteditie van de Superzaterdag. De Superzaterdag begint om 9.30 uur.

Ook dit jaar is er weer een leuke workshop te volgen. Met al de creativiteit van de Uitgeester kinderen en de deskundige leiding komen daar vast weer mooie meesterwerkjes uit. Aansluitend zijn er te gekke prijzen te winnen tijdens de kerstbingo. Ondertussen wordt er achter de schermen een lekkere kerstlunch klaargezet. Als iedereen is uitgegeten gaan rond 13.00 uur de voetjes van de vloer tijdens een spetterende disco.

Vooraf inschrijven

Kinderen vanaf 4 jaar die het leuk vinden om bij deze kersteditie van de Superzaterdag aanwezig te zijn, moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 7 tot donderdag 14 december. Aan niet-leden wordt voor deze activiteit een kleine bijdrage van 5 euro gevraagd. Wees er snel bij want vol is vol.

Voor meer informatie kun je terecht op speeltuinuitgeest.nl.