Een tocht met een missie

Nieuws
Van links naar rechts: Janneke, Inge, Liesbeth en Ilse.
Van links naar rechts: Janneke, Inge, Liesbeth en Ilse. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK / UITGEEST - Een grote groep sporters van sportclub The Workout uit Heemskerk gaat op 6 juni 2024 de Alpe d’Huez lopen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Dit weekend kan je een aantal van hen vinden bij Kerstdorp Uitgeest. Je kan dan middels een QR-code doneren aan het goede doel.

De sportclub heeft binnen het ledenbestand veel leden die te maken hebben (of hebben gehad) met de ziekte kanker. Zo ook deze vier jonge, sportieve vrouwen op de foto. Zij hadden nooit gedacht deze ziekte te krijgen, maar de ziekte maakt geen onderscheid. Jong, oud, fit, sportief, het zegt helaas niks.

Ze hebben het geluk gehad dat de behandelingen goed zijn gegaan. Dat komt mede door de schenkingen die gedaan worden aan KWF. KWF kan behulp van deze schenkingen onderzoek doen naar kanker, maar ook naar betere behandelmethoden met betere genezingskansen.

Alpe d’Huez

De leden van The Workout willen hun steentje bijdragen en doen dit door geld op te halen voor KWF. Buiten het wandelen van de Alpe d’ Huez, kan je aan aantal van hen vinden bij Kerstdorp Uitgeest op zaterdag 9 en zondag 10 december. Je kunt dan middels een QR-code doneren aan het goede doel, om mee te helpen kanker de wereld uit te helpen en deze fantastische groep wandelaars te supporten.