Kindervreugd wacht op de Sint! - Goedheiligman en zijn Pieten bezoeken de jeugd van Uitgeest

Nieuws

UITGEEST - Sinterklaas bezoekt zaterdag 19 november speeltuinvereniging Kindervreugd in Uitgeest. Samen met zijn pieten komt hij langs in het clubgebouw van de vereniging aan de Middelweg 108-110. Kinderen uit Uitgeest zijn hier van harte welkom. Ze dienen zich wel van tevoren aan te melden.
Het feest begint om 9.45 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur. Het wordt een drukke ochtend voor de kindervriend. Naast alle spelletjes die worden gespeeld roept hij de kinderen namelijk een voor een naar voren voor een gezellig gesprekje. Want wat is er het afgelopen jaar toch weer veel gebeurd. Kinderen hebben hun zwemdiploma gehaald, kregen een broertje of zusje of zijn voor het eerst met het vliegtuig op vakantie geweest. Allemaal verhalen waar de goedheiligman uitgebreid de tijd voor neemt. Uiteraard wordt er ook lekker gedanst, gezongen en gelachen. Na afloop krijgt iedereen een cadeautje mee naar huis.

Vooraf inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij 'Kindervreugd' Sinterklaasfeest aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 10 tot donderdag 17 november (tot 17.00 uur).
Om alvast een beetje in de stemming te komen organiseert de vereniging de week ervoor, op zaterdag 12 november, ook nog een speciale Sinterklaasdisco. Een uur lang swingen en springen om te vieren dat de Goedheiligman die morgen weer in ons land is aangekomen. Deze disco begint om 14.00 uur en is, net als het grote Sinterklaasfeest, door leden gratis te bezoeken. Aan niet leden wordt voor beide activiteiten een kleine bijdrage gevraagd. Voor meer info: www.speeltuinuitgeest.nl.