Kersteditie Superzaterdag bij 'Kindervreugd'

Nieuws

UITGEEST - Speeltuinvereniging Kindervreugd in Uitgeest houdt zaterdag 17 december de 'superzaterdag'. Het thema is deze keer 'Kerst'. Drie leuke kinderactiviteiten staanop het programma. Tussendoor wordt er een kerstlunch geserveerd.
Om 10.00 uur begint men met een creatieve kerstworkshop. Daarna volgen nog een gezellige kerstbingo en spetterende Santa’s Christmas Party. Onder begeleiding van Wilma Rodenburg maken de kinderen tijdens de workshop beschilderde en beplakte kerstbakjes waar je van alles in kan zetten. Aansluitend (11.00 uur) zijn er te gekke prijzen te winnen tijdens de kerstbingo. Ondertussen wordt er achter de schermen een lekkere kerstlunch klaargezet. Als iedereen is uitgegeten gaan de kinderen rond 13.00 uur nog even swingen en springen tijdens Santa’s Christmas Party. De speeltuindj’s maken er samen met de lichteffecten, lasers, rookmachines, bellenblaas en kerstmuziek een geweldig feest van.

Inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij deze speciale kerstsuperzaterdag aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 8 tot donderdag 15 december 17.00 uur. Het is uiteraard ook mogelijk om later aan te schuiven. Geeft dit dan even aan bij het inschrijven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.