Sportspektakel in Sporthal De Zien

Sport
FC Uitgeest geeft ook een clinic tijdens Sportspektakel Uitgeest.
FC Uitgeest geeft ook een clinic tijdens Sportspektakel Uitgeest. (Foto: Rodi Media Archief)

UITGEEST - In het nieuwe jaar organiseert Holland Sport BV een Sportspektakel in Sporthal De Zien, Zienlaan 4 te Uitgeest. Op woensdag 3 januari zijn alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar van harte welkom.

Het Sportspektakel kan gezien worden als een grootschalige sportinstuif in samenwerking met sportverenigingen. Doel van het Sportspektakel is kinderen stimuleren tot bewegen in de vakantie en kennis laten maken met verschillende sporten en verenigingen. Hierdoor ontdekt het kind zijn/haar talenten in een bepaalde sport.

Drie clinics

Kinderen kunnen deze editie kiezen uit drie clinics. De clinics voor deze editie zijn voetbal onder leiding van FC Uitgeest, korfbal onder leiding van KV Stormvogels en een verrassings-clinic van de buurtsportcoach. Daarnaast is er een luchtkussenfestijn in de sporthal waar de kinderen tussendoor kunnen uitrazen.

Aanmelden voor een clinic kan alleen op de dag zelf bij de ingang van Sporthal De Zien.

Sportspektakel

Het Sportspektakel begint om 12.30 uur met de eerste clinic ronde om 13.00 uur en de tweede clinic ronde om 14.00 uur. Om 15.30 uur is het Sportspektakel afgelopen. 

Tip: Neem een rugtas mee voor het opbergen van je spullen.

Ouders

Ouders kunnen meedoen aan een Keep Fit workshop van gymvereniging Unitas of gezellig blijven kijken. 

Kosten

Meedoen met het Sportspektakel kost 3 euro, de Keep Fit workshop voor ouders kost 2 euro. Een ticket kopen kan via sportenbewegeninuitgeest.nl/sportspektakel-uitgeest-januari2024 of op de dag zelf aan de deur.