Foto-expositie ‘Natuur in de IJmond’

Uitgaan
Schotse hooglanders.
Schotse hooglanders. (Foto: Francis Gazenbeek)

BEVERWIJK – Fotokring Heemskerk exposeert met een prachtige foto-expositie ‘Natuur in de IJmond’ in het stadhuis van Beverwijk. Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de fotoserie tot vrijdag 5 januari 2024 te komen bewonderen in de publiekshal van het stadhuis.

De leden van de Fotokring hebben de afgelopen maanden veel foto’s gemaakt in de leefomgeving van de IJmond. Hieruit zijn zestien beelden geselecteerd voor de expositie. De foto’s verschillen in weergave, van heel herleidbaar en herkenbaar tot meer subtiel. De fotografen hebben hun creativiteit vrij spel gegeven en opvallende plekken binnen de gemeente in beeld gebracht. Dit heeft geresulteerd in een zeer boeiende expositie. Alle foto’s zijn speciaal hiervoor op groot formaat afgedrukt.

Fotokring Heemskerk

Fotokring Heemskerk, een vereniging enthousiaste amateurfotografen in de regio IJmond, bestaat al sinds 1959. Leden komen uit Beverwijk en Heemskerk. Binnenkort viert de Fotokring haar 65-jarig jubileum. De fotografen maken allerlei soorten fotografie zoals landschappen, macrofotografie, portretten, avondfotografie en architectuur. Fotokring Heemskerk is er voor iedereen, van beginnend tot gevorderd amateurfotograaf. In clubverband delen zij hun plezier in fotografie en ontwikkelen hun vaardigheden. Zij zijn op dit moment de grootste foto-hobbyclub in de regio. Kijk voor meer informatie op fotokringheemskerk.nl.

Expositie

Je kunt de expositie gratis en zonder afspraak tijdens openingstijden bezoeken in de publiekshal van het stadhuis, Stationsplein 48 te Beverwijk. De openingstijden zijn als volgt: maandag: 09.00 tot 16.00 uur, dinsdag: 09.00 tot 12.30 uur, woensdag: 09.00 tot 16.00 uur, donderdag: 09.00 tot 20.00 uur en vrijdag: 09.00 tot 16.00 uur.

Winters Assumburg.