Niet Schieten! speelt ‘Mannen van Niks’ bij De Zwaan Cultureel

Uitgaan
Niet Schieten! speelt 'Mannen van Niks'.
Niet Schieten! speelt 'Mannen van Niks'. (Foto: Ron de Gruyl)

UITGEEST – Cabaretformatie Niet Schieten! komt op zaterdag 9 december naar De Zwaan Cultureel met een hilarische voorstelling over mannenvriendschap. In ‘Mannen van Niks’ trekken Maarten Hennis, Arend Edel en Erik Jobben zich terug op Terschelling om hun leven, prestaties en relatie te overzien. Ze hebben altijd wel een woordje klaar, maar wat voor mensen zijn ze eigenlijk?

Het eiland maakt veel los bij de mannen. Hun vriendschap blijkt vastgeroest te zitten in herkenbare patronen en ze nemen elkaar continu de maat. Arend, de man van de drankbevoorrading en altijd op zoek naar bewondering. Maarten met zijn constante selfies en onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de creatieve invallen die voortdurend op zoek is naar aandacht van leuke dames. Als Erik dan ook nog eens verdwijnt tijdens een avond stappen, komt de zaak flink op scherp te staan. Een aanrader voor wie even helemaal weg wil zijn, maar wees voorbereid: hierna is niks meer hetzelfde.

Tickets

De aanvang is om 20.15 uur en een kaartje kost 15 euro. Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen 12,50 euro. Kaarten kopen kan via www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal.

De Zwaan Cultureel, Middelweg 5 te Uitgeest.