Jaarlijks kerstconcert muziekvereniging Emergo

Uitgaan
Muziekvereniging Emergo verzorgt samen met popkoor SurpriSing een kerstconcert.
Muziekvereniging Emergo verzorgt samen met popkoor SurpriSing een kerstconcert. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Muziekvereniging Emergo geeft op vrijdag 15 december weer haar kerstconcert. Dit keer met als gast het popkoor SurpriSing uit Uitgeest. Het concert is in de Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat 113 en de aanvang is 19.30 uur, de kerk gaat open om 19.00 uur.

Inmiddels verzorgt Emergo al een aantal jaren vlak voor de kerstdagen een sfeervol concert. Dit keer zal het fanfareorkest onder leiding van dirigent Erik van de Kolk het concert verzorgen, samen met het popkoor SurpriSing uit Uitgeest. Het programma bestaat uit een mix van kerstmuziek, sfeervolle decembermuziek en muziek van ensembles uit het orkest.

SurpriSing is in 2004 opgericht en bestaat inmiddels uit 90 actieve en betrokken leden. Het koor staat onder leiding van dirigent Michael van Breemen. Zoals de naam van het koor al zegt bestaat het repertoire uit bekende, maar ook minder bekende, popsongs. Meerdere songs zijn zes-stemmig, in plaats van gebruikelijk vierstemmig, wat zorgt voor een gemengde volle koorklank. Tijdens het concert zal het koor uit hun kerstrepertoire een aantal popsongs ten gehore brengen. Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn in de pastorie naast de kerk.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via emergo.org/ticket of op de avond zelf in de kerk.