Love Life bij Filmhuis De Zwaan Cultureel

Uitgaan
Love Life.
Love Life. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Het Japanse familiedrama Love Life van regisseur Kôji Fukada is op vrijdag 8 maart om 20.15 uur te zien bij Filmhuis De Zwaan Cultureel.

Taeko en haar zesjarige zoontje Keita leiden een schijnbaar idyllisch leven met Taeko’s nieuwe echtgenoot Jirô. Ze wonen samen in een gezellig appartement in een Japans kuststadje, maar er zitten ook enkele duistere scheurtjes in dat zonnige bestaan. Zo wonen Jirô’s ouders wel vlakbij, maar die keuren zijn huwelijk met een gescheiden vrouw af en vinden het maar niets dat het stel nog geen eigen kind gekregen heeft.

Als na vele jaren Keita’s biologische vader Park weer opduikt, blijkt die ook zo zijn sores te hebben. Taeko besluit hem te helpen, ook om met haar eigen pijn en schuldgevoel om te leren gaan. Love Life is een subtiele film over de complexiteit van menselijke relaties, maar ook over hoe we soms hunkeren naar datgene wat niet beschikbaar of haalbaar is. Met hoofdrollen voor Kento Nagayama, Fumino Kimura en Atom Sunada

Kaartje kopen

De aanvang is om 20.15 uur en een kaartje kost 7,50 euro. Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen 6,50 euro. Kaarten kopen kan via www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. De Zwaan Cultureel, Middelweg 5 te Uitgeest.