Ernstig verkeersongeval op A20 tussen Vlaardingen en Maassluis veroorzaakt flinke ravage

112-nieuws
Ernstig Verkeersongeval Op A20 Tussen Vlaardingen en Maassluis Veroorzaakt Flinke Ravage
Ernstig Verkeersongeval Op A20 Tussen Vlaardingen en Maassluis Veroorzaakt Flinke Ravage (Foto: MediaTV)

Op de A20 tussen Vlaardingen en Maassluis vond vandaag een ernstig verkeersongeval plaats, waarbij minimaal drie voertuigen betrokken waren, waaronder een lijnbus van lijn 456. De impact van de aanrijding resulteerde in aanzienlijke schade en een chaotische situatie op de snelweg.

De lijnbus, duidelijk getroffen door het incident, vertoonde aanzienlijke deuken. Talrijke brokstukken verspreidden zich over de snelweg, en een ander voertuig, mogelijk een busje, stond bijna in tegengestelde richting als gevolg van de kracht van de botsing.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, met twee ambulances die werden opgeroepen om de vermoedelijke twee gewonden te behandelen. Beide slachtoffers kregen medische zorg in de ambulances, maar het is op dit moment niet duidelijk of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Vanwege de ernst van het ongeval werd de A20 volledig afgesloten, wat resulteerde in kilometerslange files in de richting van Maasland/Maassluis, vlak voor afrit 7. De ravage op de snelweg en de uitgebreide operatie van de hulpdiensten zorgden voor aanzienlijke vertragingen en verstoringen in het verkeer op dit traject. Autoriteiten werken momenteel aan het opruimen van de snelweg en het onderzoeken van de oorzaak van het ongeluk.