Vlaardingen Intocht Sinterklaas 2019

Algemeen
Sint komt zaterdag naar Vlaardingen!
Sint komt zaterdag naar Vlaardingen! (Foto: Paul Meuldijk)

Het is feest zaterdag in Vlaardingen, want dan komt Sinterklaas weer aan met de pakjesboot. Om 9.00 uur komen de boten aan bij de sluizen. Vanaf 9.20 uur varen de boten de Vlaardingse haven binnen. Sinterklaas en zijn pieten worden om 10.35 uur welkom geheten op het stadshuis.

Vlaardingen – Daarna zal de Sint een rijtoer maken door de Vlaardingse binnenstad. En 5 minuten later om 11.00 uur start het Feestplein op het Veerplein en in de Fransenstraat. Neem de strippenkaart mee. Om 12.20 uur komt Sinterklaas en zijn gevolg op het Van Hogendorpkwartier aan. Waarna hij vanaf 13.10 uur in de Loper kinderen de handen zal schudden.
In het centrum van Vlaardingen zal FOURCE om 13.30 uur een optreden geven op het Feestplein. De Sint bezoekt ook nog om 14.30 uur woon en autoboulevard Hoogstad. Uiteindelijk is er een Meet & Greet op het Veerplein met de Sint om 15.10 uur. Wat een mooi programma! Dat eindigt om 16.00 uur.

Super Sint Festijn

Op het Veerplein en in de Fransenstraat zijn tal van sporten en spelen te vinden, waaronder een springkussen, pietenboerderij, Meet & Greet met Sint, sportdemonstraties en meer! Kom ook naar de spetterende show van FOURCE!