Ingezonden: Huisvuil al dagen op de stoep

Algemeen
Afbeelding
(Foto:)

“Na diverse meldingen gedaan te hebben over volle huisvuilcontainers wordt dit nog steeds niet opgehaald. De container in de Arendstraat in Vlaardingen was zaterdagmiddag al vol, maandagochtend een klacht ingediend bij de gemeente Vlaardingen dat de container vol was.”

Vlaardingen - “Maandagmiddag wederom gemeld en tevens gemeld dat de container in de Gruttostraat ook vol was. Dinsdagochtend wederom een melding gedaan en dinsdagmiddag wederom gemeld bij de Gemeente Vlaardingen omdat zij Irado inhuren om het vuil op te halen. Dinsdagmiddag 16.30 uur wordt ik teruggebeld door de gemeente Vlaardingen dat ik een klacht moet indienen bij Irado, maar volgens mij huurt de gemeente de vuilophaaldienst van Irado in, dus zij zijn verantwoordelijk voor het ophalen hiervan en zij moeten de klacht bij Irado neerleggen om evt. verdere stappen te kunnen ondernemen.”

“Ik wend me tot Groot Vlaardingen omdat dit niet de eerste keer is, misschien kunnen jullie middels een foto en een tekst de gemeente Vlaardingen wakker schudden dat dit een serieus probleem is, aangezien wij aan een kinderspeelplein wonen en het huisvuil regelmatig op dit plein terug te vinden is.”

L. Groen, Gruttostraat, Vlaardingen