aangeboden door FAST & FURIOUS SCOOTERS

Een nieuwe e-step kopen

Algemeen
Close up of people couple using electric scooter in city park - Millenial students riding new modern ecological mean of transport - Green eco energy concept with zero emission - Warm sunshine filter
Close up of people couple using electric scooter in city park - Millenial students riding new modern ecological mean of transport - Green eco energy concept with zero emission - Warm sunshine filter (Foto: Mirko Vitali - stock.adobe.com)

Er zijn steeds meer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vervoer en één van de nieuwste ontwikkelingen zijn e-steps. Dit zijn elektrische steps die jou gemakkelijk van A naar B brengen. Deze steps zijn erg praktisch, zo heb je ze zelfs met een zitje waardoor je niet de hele rit hoeft te staan. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een step.

Verschil in maat en type

Een van de grootste verschillen tussen de e-steps zijn de maten. Je hebt hele hoge steps en best wel lage. De wat lagere steps zijn vooral fijn voor mensen die niet zo lang zijn. Zo kun je gemakkelijk bij de grond en hoef je je geen zorgen te maken dat je omvalt als je bijvoorbeeld stil moet staan bij het stoplicht. Een step is over het algemeen iets lager dan een scooter. Wanneer je graag de hoogte van een scooter wilt, is het niet slim om een e-step aan te schaffen.

E-steps zijn er ook in verschillende types. Niet alleen de maat is verschillend. Zo heb je e-steps met meer vermogen of een opvallende kleur. Waar jij voor kiest is vooral afhankelijk van je eisen en wensen. Wanneer jij een e-step wilt die best wat vermogen heeft en een wat langere afstand kan afleggen zonder zelf te hoeven steppen, dan is het aan te raden om hier ook gerichter op te zoeken. 

Kijk waar je ze kunt kopen

Wanneer je de wat lagere hoogte juist fijn vindt en van plan bent om er eentje aan te schaffen, dan is het belangrijk om te kijken waar je dit doet. Er zijn veel verschillende winkels en webshops die e-steps aanbieden. Een nieuwe e-step kopen is zo gedaan, maar het is wel belangrijk dat je dit doet bij een bedrijf waar je ook prettig terug kan komen als er bijvoorbeeld problemen zijn. Er zit wel degelijk een verschil in een Vespa custom webshop en een webshop die gespecialiseerd is in e-steps. Een Vespa custom webshop kan zeker ook e-steps verkopen, maar dit betekent niet dat zij wanneer er iets mis is precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Bij een webshop die gespecialiseerd is in e-steps is de kans hierop veel groter.


Let op reviews

Iets wat ook erg meetelt zijn reviews van klanten. Wanneer er veel slechte reviews geschreven zijn over een bedrijf, dan is het slim om er nog een keer over na te denken om hier iets te kopen. Als de reviews wel goed zijn, dan kan het juist erg fijn zijn om hier iets te bestellen. Fast & Furious Scooters is een bedrijf wat goed aangeschreven staat en ook e-steps verkoopt. Zij zijn echter niet gespecialiseerd in e-steps.