In Vlaardingen heeft Albeda ook de gloednieuwe Bakery Innovation Academy (BIA).
In Vlaardingen heeft Albeda ook de gloednieuwe Bakery Innovation Academy (BIA). ((Foto: PR))

Kies jij voor een MBO-opleiding in Vlaardingen?

19 jan, 12:34 Algemeen

Albeda heeft twee locaties in Vlaardingen. De locatie Buys Ballotlaan is rustig gelegen aan de groene buitenrand van Vlaardingen. Vanaf metrostation Vlaardingen West is het ongeveer 10 minuten lopen of 2 minuten met de bus.

Albeda biedt op deze locatie een groot aantal mbo-opleidingen aan zoals entreeopleidingen en opleidingen op het gebied van economie & ondernemen, zorg & welzijn, pedagogisch & sociaal werk.
De locatie biedt ook maatwerktrajecten aan: via de Succesklas kunnen studenten in 10-12 weken een niveau 2-diploma behalen en de Doorstroomklas is speciaal voor studenten die in een korte tijd een startkwalificatie willen halen.

In beide trajecten staat persoonlijke, intensieve begeleiding en coaching centraal door een vast, kleinschalig docententeam. Wil je meer weten over de opleidingen? Kijk dan op: albeda.nl/vlaardingen.


In Vlaardingen heeft Albeda ook de gloednieuwe Bakery Innovation Academy (BIA), een hypermoderne opleidingsbakkerij waar een nieuwe generatie bakkers opgeleid wordt. Opleidingen op deze locatie: uitvoerend bakker, zelfstandig werkend bakker en patissier. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren is gratis. Meer weten? Kijk op: bit.ly/3dX7AI9.

Start in februari 

Soms komt het beter uit om je mbo-opleiding te starten op een ander moment dan in september. Bijvoorbeeld omdat je nog geen studiekeuze hebt gemaakt, of omdat je huidige opleiding toch niet bij je past. Dan is het fijn dat je bij Albeda in Vlaardingen bij veel opleidingen ook in februari kan starten en bij een entreeopleiding zelfs wanneer jou dat uitkomt.

Open dagen

Kom bij onze locatie de sfeer proeven en kennismaken met onze docenten, om zelf alvast te ervaren hoe het straks is. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari 2022 zijn onze (online) Open dagen waar je van harte welkom bent. Tijdens deze dagen houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws:
albeda.nl/opendagen.

Afbeelding
Klassiekers als Gladiator en Jaws te zien in de bioscoop bij Vue Cinemas Algemeen 14 mei, 13:13
Afbeelding
Kunstenaars steunen Oekraïense collega met opbrengst expositie ‘Symbiose’ Algemeen 14 mei, 12:34
Afbeelding
‘De Balder opent haar luiken’ Algemeen 13 mei, 14:23
Afbeelding
‘Fietsen heeft een positieve invloed op je humeur’ Algemeen 13 mei, 12:34
Afbeelding
Boekenmarkt in De Windwijzer Algemeen 13 mei, 10:01
Afbeelding
Feest bij molen Aeolus en molenfietstocht Algemeen 13 mei, 08:15
Afbeelding
Onderzoek naar mogelijkheden langdurige opvang Oekraïense vluchtelingen locatie Vergulde Hand West Algemeen 12 mei, 14:49
Afbeelding
Kort nieuws uit Vlaardingen Algemeen 12 mei, 14:23
Afbeelding
Dierenambulance is dringend op zoek naar vrijwilligers om hulp te blijven bieden aan dieren in nood Algemeen 12 mei, 12:34
Afbeelding
Terugblik dodenherdenking en bevrijdingsdag Algemeen 12 mei, 10:10
Afbeelding
Workshop schilder een portret van je eigen kat of hond Algemeen 12 mei, 09:15
Afbeelding
Wisseltentoonstelling en boek over Anderhalve eeuw Waterweg Algemeen 12 mei, 09:12
Afbeelding
Column: Devotie... Algemeen 11 mei, 15:15
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.