Kevin Sas staat niet meer als MMA-er in de ring, maar leert anderen  het leven op de juiste manier in te richten. (foto: UWM/gsv)
Kevin Sas staat niet meer als MMA-er in de ring, maar leert anderen het leven op de juiste manier in te richten. (foto: UWM/gsv) (Foto: )

Van MMA-er naar Personal Trainer

24 jan, 12:12 Algemeen

“Breng een betere balans in mindset en gezondheid.” Dat is de insteek van Kevin Sas’ Better Together Personal training & coaching. De Vlaardinger is met zijn instituut neergestreken in de 3e Industriestraat en is daar bovenbuurman van het door Ernst Moerkerken geleide Fightteam Vlaardingen.

Dat is tevens de klik, die de twee hebben. Sas is ook afkomstig uit de wereld van de vechtsport. De Vlaardinger maakte als zestienjarige vanuit de teamsport, waarin hij een uitdaging miste, de overstap naar het kickboksen om vervolgens naam te maken in het MMA (Mixed Martial Arts), waarin hij uiteindelijk op daadkracht de Nederlandse nummer drie werd. Nu staat er geen ring meer in zijn sportschool. Alleen toestellen. “Destijds leverde iedere wedstrijd een extra levenservaring op. Het heeft me gemaakt tot wie ik ben en dat wil ik iedereen meegeven: doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, kracht, de manier van trainen in combinatie met de juiste mindset. De vechtsport heeft mij geleerd om goede keuzes te maken en balans in gezondheid te brengen. Dat wil ik graag op anderen overbrengen.”

Info: www.better-together.nl

Afbeelding
Klassiekers als Gladiator en Jaws te zien in de bioscoop bij Vue Cinemas Algemeen 14 mei, 13:13
Afbeelding
Kunstenaars steunen Oekraïense collega met opbrengst expositie ‘Symbiose’ Algemeen 14 mei, 12:34
Afbeelding
‘De Balder opent haar luiken’ Algemeen 13 mei, 14:23
Afbeelding
‘Fietsen heeft een positieve invloed op je humeur’ Algemeen 13 mei, 12:34
Afbeelding
Boekenmarkt in De Windwijzer Algemeen 13 mei, 10:01
Afbeelding
Feest bij molen Aeolus en molenfietstocht Algemeen 13 mei, 08:15
Afbeelding
Onderzoek naar mogelijkheden langdurige opvang Oekraïense vluchtelingen locatie Vergulde Hand West Algemeen 12 mei, 14:49
Afbeelding
Kort nieuws uit Vlaardingen Algemeen 12 mei, 14:23
Afbeelding
Dierenambulance is dringend op zoek naar vrijwilligers om hulp te blijven bieden aan dieren in nood Algemeen 12 mei, 12:34
Afbeelding
Terugblik dodenherdenking en bevrijdingsdag Algemeen 12 mei, 10:10
Afbeelding
Workshop schilder een portret van je eigen kat of hond Algemeen 12 mei, 09:15
Afbeelding
Wisseltentoonstelling en boek over Anderhalve eeuw Waterweg Algemeen 12 mei, 09:12
Afbeelding
Column: Devotie... Algemeen 11 mei, 15:15
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.