Bestuurslid Rien van der Veen en technisch coördinator  Rene van Antwerpen flankeren Raymond de Romph bij het tekenen van het contract. (foto: PR)
Bestuurslid Rien van der Veen en technisch coördinator Rene van Antwerpen flankeren Raymond de Romph bij het tekenen van het contract. (foto: PR) (Foto: )

‘Ik werk liever met senioren’

24 jan, 14:23 Algemeen

Raymond de Romph keert, zoals deze krant vorige week al kort meldde, terug op het Vlaardingse gras. De voormalige trainer van VFC’s zondaghoofdmacht gaat aan de slag bij DVO’32 waar hij Ben Hoogwerf opvolgt.

“Daarmee krijgen we een trainer, die past bij onze kernwaarden en de ambities, die bij de club en binnen de spelersgroep leven”, is de uitleg van technisch coördinator René van Antwerpen. Voor de vacante functie bij de derdeklasser meldden zich twintig sollicitanten. De geboren Vlaardinger en gymleraar op het Lyceum Vos, die vorige week werd geopereerd aan een dubbele liesbreuk, ruilt de Onder-23 van TOGB in voor een, zoals hij het noemt, ‘senioren-elftal’. In Berkel werkte hij met talentvolle jongeren. “Een geweldig elftal met voetballers, die de potentie hebben om een hoog niveau te halen. Maar het geeft meer charme, is heel boeiend en heeft ook mijn voorkeur om met een standaardelftal te werken.” DVO’32 was de enige club waar hij aanklopte en dus meteen raak schoot. Veel kans heeft hij niet om DVO’32 (TOGB speelt ook op zaterdag) te analyseren. “De club is destijds van ver gekomen. Daarna is er een goed team neergezet en zijn mooie successen geboekt. Binnenkort ga ik me oriënteren en met de mensen praten, die van wanten weten en me wegwijs kunnen maken. Waar dat toe moet leiden? Laat ik het er maar op houden, dat we in de derde klasse zo hoog mogelijk willen eindigen.”

Afbeelding
Klassiekers als Gladiator en Jaws te zien in de bioscoop bij Vue Cinemas Algemeen 14 mei, 13:13
Afbeelding
Kunstenaars steunen Oekraïense collega met opbrengst expositie ‘Symbiose’ Algemeen 14 mei, 12:34
Afbeelding
‘De Balder opent haar luiken’ Algemeen 13 mei, 14:23
Afbeelding
‘Fietsen heeft een positieve invloed op je humeur’ Algemeen 13 mei, 12:34
Afbeelding
Boekenmarkt in De Windwijzer Algemeen 13 mei, 10:01
Afbeelding
Feest bij molen Aeolus en molenfietstocht Algemeen 13 mei, 08:15
Afbeelding
Onderzoek naar mogelijkheden langdurige opvang Oekraïense vluchtelingen locatie Vergulde Hand West Algemeen 12 mei, 14:49
Afbeelding
Kort nieuws uit Vlaardingen Algemeen 12 mei, 14:23
Afbeelding
Dierenambulance is dringend op zoek naar vrijwilligers om hulp te blijven bieden aan dieren in nood Algemeen 12 mei, 12:34
Afbeelding
Terugblik dodenherdenking en bevrijdingsdag Algemeen 12 mei, 10:10
Afbeelding
Workshop schilder een portret van je eigen kat of hond Algemeen 12 mei, 09:15
Afbeelding
Wisseltentoonstelling en boek over Anderhalve eeuw Waterweg Algemeen 12 mei, 09:12
Afbeelding
Column: Devotie... Algemeen 11 mei, 15:15
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.