SPORT in het KORT

Algemeen
Ben Hoogwerf (links) en KethelSpalands TC-baas Ronald Scholte. (foto: PR)  .
Ben Hoogwerf (links) en KethelSpalands TC-baas Ronald Scholte. (foto: PR) . (Foto: )

Tijdens wedstrijden in het Belgische Gent heeft AV Fortuna-atleet Devi Robbemond het clubrecord kogelstoten scherper gesteld. Meteen in de eerste worp landde de kogel na 13.42 meter. Dat is bijna een meter verder dan de 12.43m van de nu ex-recordhouder Levi Verver.

Devi Robbemond verbetert clubrecord

Victoria’04 verdeelt taak Hoofd Opleidingen

Victoria’04 verdeelt de functie Hoofd Opleidingen over Barry Kouer, Ridvan Taci en Ilco Claus. Zij volgen Rob Storm op, die om persoonlijke redenen besloten heeft zijn werkzaamheden te beëindigen. Kouer wordt verantwoordelijk voor het aanstellen, de ontwikkeling en begeleiding van trainers, Taci voor het onderhouden en ontwikkelen van externe relaties en Claus voor organisatorische en facilitaire zaken  

Oefenwedstrijden

De uitslagen: Excelsior’20-VFC/zo 1-4, Westlandia/zo-Zwaluwen 2-2, SHO-CWO 1-1, DVO’32-Maasdijk 1-4, Cion-VFC/za 3-1, Deltasport-Rijnmond/H 3-1, 

Ben Hoogwerf gaat KethelSpaland leiden

Ben Hoogwerf gaat komend seizoen, na zeven jaar DVO’32, aan de slag bij de zaterdagselectie van derdeklasser KethelSpaland. Hij komt de Schiedamse competitiegenoot dit seizoen nog een keer tegen (16 april) en kan dan meteen zien welk (voetbal)vlees hij in de kuip krijgt.

Derde trainer bij tennisclub Holy

Het trainingsteam van tennisvereniging Holy wordt weer een driemensschap. Naast Josine Switser en Corina Schilder is Marc de Pineda vanaf maart een aantal uren op het tennispark aan de Willem de Zwijgerlaan actief.

Gezocht: sportzaal voor pitcher/catcher

Met het sluiten van de Westwijkhal verdween voor de honkbalvereniging Holy de locatie voor de pitcher/catcher-training. De gemeente beloofde de club, dat er voor hen uren zouden worden ingeruimd in de blaashal op het complex van SC Twist. Het duurt echter nog wel even voordat die blaashal er staat. Nu is de clubleiding al weken op zoek naar een turnzaal.

SPORTAGENDA

VOETBAL: zat (14.30) Strijen-Deltasport, VFC/za-MVV’27, Botlek-KethelSpaland/za, Egelantier Boys-PPSC, SVV-HWD (14.00) en de oefenwedstrijden Velo-Zwaluwen,    CWO-Vitesse/D, DVO’32-Zestienhoven, HBSS-Cion (13.00); zon VFC/zo-SEP (14.30 oefen).

DAMESVOETBAL: zat Cion-Ariston’80 4 (10.30), MSV’71-DVO’32, Zwaluwen-Charlois 2 (13.15); zon Victoria’04-Full Speed (13.15).

BASKETBAL: zon Erasmushal 11.00 Vlaardingen Captains-LUSV(h).

HANDBAL: zon Twist-HVOS(d), Twist-DWS 2(h).

KORFBAL: zat Schiedam Margriethal 14.15 Nexus-Twist.

VOLLEYBAL: zat Holy 15.00 Move4U/MVC-Flits(d), 17.30 Move4U-Apollo(h).

..............................................

Berichten of tips? Mail aan: regiosport@outlook.com of app aan 06-40025589