Voorjaarsopruiming bij Bree’s New World

Algemeen
In het grote magazijn aan de Kotterstraat 8 te Vlaardingen staan vele meubels uitgestald.
In het grote magazijn aan de Kotterstraat 8 te Vlaardingen staan vele meubels uitgestald. ((Foto: PR))

De jaarlijkse Eindejaarsopruiming wordt nu voorjaaropruiming bij Bree’s New World. Van maandag 28 februari t/m 5 maart moet alles weg om de magazijnen leeg te maken.

Deze voorjaarsopruiming is puur bedoeld om showroom en fabrieksrestanten op te maken. En geeft hoge kortingen. Vrijwel alle voorraad is van 2021. Slechts een paar oudere meubelstukken maken ook deel van uit van de collectie. Dat is ook de kracht van Bree’s New World: de meubelen zijn stijlvol en tijdloos, kunnen naadloos bij menig interieur worden ingepast.

De opruiming begon als een krasjes en deukjes verkoop tegen gereduceerde prijzen. Nu zijn er, naast incourante modellen, ook al enige jaren uitlopende showroommodellen verkrijgbaar. Eveneens voor zeer schappelijke prijzen. ‘En het moet gezegd: Het zijn altijd hele drukke dagen. Op deze manier krijgt het overgrote deel van de overtollige voorraad een prima eindbestemming.’

Tafels, stoelen, banken, lampen enz … dat is wat je bij Bree’s New World vindt. Sinds enige jaren aangevuld met het van oorsprong Duitse merk Banz Bord dat in Vlaardingse handen is. Ook hier loopt een aantal modellen uit de collectie en kan tegen scherpe prijzen worden weggezet. En zeg nu zelf: Wat is er mooier dan een design pronkmeubelstuk in de woonkamer waarin het voor weinig geld goed zitten is!

In het grote magazijn aan de Kotterstraat 8 te Vlaardingen staan vele meubels uitgestald, waaronder eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels, (draai)fauteuils, kasten, zitbanken en karpetten tegen waanzinnig lage prijzen. Dit is een unieke en tevens de enige kans voor particulieren om hun slag te slaan! Het betreft o.a. beursmodellen, prototypen, annuleringen, overcomplete artikelen en artikelen met krasjes/deukjes. Wat u ook zoekt, Bree New Wold heeft het tegen de scherpst mogelijke prijzen staan. Kom langs en zorg dat u er als eerste bij bent, dan heeft u de meeste keuze. 

Het is alleen 6 dagen meubelopruiming! Dit jaar vindt de opruiming plaats van maandag 28 februari t/m zaterdag 5 maart. Van 9.00 tot 18.00 uur en vrijdag 4 maart tot 21.00 uur. Kotterstraat 8, Vlaardingen.