De agenda van Vlaardingen

Algemeen
Ruud Smulders - Bruter dan BRUUD
Ruud Smulders - Bruter dan BRUUD ((Foto: PR))

vrijdag 18 maart

Frank Boeijen - In Concert

Deze zanger behoeft eigenlijk geen introductie, hij staat namelijk al bijna 35 jaar ieder seizoen in de theaters met een nieuwe tour. Met meer dan 400 liedjes in zijn repertoire is iedere tour echter weer anders. Een avond in het theater met Frank Boeijen staat garant voor herkenning én verrassing. Natuurlijk komen klassiekers als Kronenburg Park, Zwart Wit, De Verzoening of Zeg Me dat Het Niet Zo Is langs, maar ook nieuw materiaal zal niet ontbreken. Vrijdag 18 maart in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Kaarten (€ 29,50) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/frank-boeijen..

zaterdag 19 maart

Ruud Smulders - Bruter dan BRUUD

Ruud Smulders brak in één klap door met de veelbesproken ‘Minuut van Ruud’, zijn vaste rubriek in het praatprogramma ‘De Vooravond’. Daarna maakte hij met zijn onnavolgbare stijl een onvergetelijke indruk met zijn televisie debuutvoorstelling BRUUD. Nu is hij terug met een tweede show: ‘Bruter dan BRUUD’.Kaarten (€ 19,00) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/ruud-smulders..

zondag 20 maart

Brandweerman Sam Live! (2+)

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! Kaarten (€ 18,50) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/brandweerman-sam-live..

dinsdag 22 maart

De Dochter van Meijer

De voorstelling is gebaseerd op Het uiterste der zee. De Arbeiderspers bracht dit boek van Pauline Broekema uit in 2018. Pauline is als geen ander in staat om het onnoembare te schilderen in verhalen. De musici van The Amsterdam Consort omarmen de geschiedenis met werken en arrangementen van componisten als Bruch, Dvorák, Olthuis en Ravel. Muziek en verhaal versmelten in de voorstelling als een rode draad aan de tijd. Verteller: Pauline Broekema | fluit: Jeannette Landré | fagot, contraforte: Marieke Stordiau | viool, altviool: Albert Adams | piano: Mariken Zandvliet Kaarten (€ 15,00) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/de-dochter-van-meijer.

vrijdag 25 maart

Tis Hier Geen Hotel

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn! Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Op vrijdag 25 maart te zien in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Kaarten (€ 25,00) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/tis-hier-geen-hotel-komedie

Toneelvereniging Het Masker

De zes vrolijke vriendinnen Olga, Fleur, Silvia, Nicky, Renee en Vera komen wekelijks bij elkaar om een potje Triviant te spelen. Niks bijzonders zou je denken. Maar het wordt anders als Fleur niet komt opdagen en vermist blijkt. We staan aan het begin van wat een thriller kan worden… maar het niet wordt. Net als de onrust de goede onderlinge relaties lijkt te gaan verbreken komt Fleur ineens binnenvallen. Een zucht van verlichting gaat door het gezelschap. Maar… ze blijkt het huis uitgezet door haar man, die ook nog eens van haar wil gaan scheiden. Op 25 maart te zien in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Kaarten (€ 10,00) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/toneelvereniging-het-masker-ontkoppeld..

zaterdag 26 maart

Concert Johannes Passion J.S. Bach

COV Sursum Corda, Johannes Passion in de Grote of St. Janskerk Schiedam, aanvang 20.00 uur. Koor en solisten met begeleiding van Holland Symfonie Orkest. Johan Sonneveld, dirigent. Toegangskaarten 1e rang € 32,50 - 2e rang € 30,00 - 3e rang € 27,50 Kaarten via https://cov-sursumcorda.nl/index.php/toegangskaarten-concert , telefonisch 0180-471307 of 010-4100138.