Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Lenteochtend wandeling in Broekpolder.
Lenteochtend wandeling in Broekpolder. (Foto: PR)

Vrijdag 22 april

Tai chi buitenles

Vanaf nu is er iedere 3 weken een buiten tai chi les in ’t Hof. Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen, meld je aan en doe mee. Deze Chinese bewegingsleer zorgt door de rustige bewegingen voor energie, souplesse, en een beter evenwicht. En na afloop kunnen we gezellig wat drinken IN de Watertoren. Vrijdagochtend 22 april Tijd : 9.00 tot 10.00 uur (bij droog weer) Locatie: ‘t Hof Kosten: E 8,50 Voor opgave en/of informatie mail: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.

Zaterdag 23 april 

Tai chi binnenles

Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen doe dan mee met deze tai chi les. Je kunt je opgeven voor de binnen les bij TouchFit op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Lichaam en geest in evenwicht. Kijk voor meer informatie op https://www.bloesem.me/classes klik op ”meesteroefening”. Datum: 23-04-2022 Tijd: 10.00 tot 11.00 uur Locatie: TouchFit Hendrik Casimirstraat 151 Vlaardingen Kosten: EUR 9,50 Aanmelden: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me

Themadag voor Tuin Tieners 10-12 jaar

Op zaterdag 23 april van 10.30-15.15 uur is de tweede themadag van een drieluik voor tieners 10-12 jaar. Het thema is BOMEN. Ze doen opdrachten in ‘t Hof, knutselen, timmeren en bereiden zelf de lunch. De derde datum is 11 juni (bloemen). Locatie is het terrein met de kas aan de Hofsingel 82, 3134 VH Vlaardingen. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 tieners meedoen. De kosten zijn euro 10,00 per dag (of was euro 25,00 ineens voor drie data). Opgeven zsm via een e-mail aan kindertuinen@gmail.com.

Zondag 24 april

Lenteochtend wandeling Broekpolder

Op zondag 24 april organiseren de Broekpoldergidsen een lenteochtendwandeling. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud en duurt ongeveer 2 uur. Rond dit tijdstip is het nog heerlijk rustig in de Broekpolder en is deze wandeling een goed begin van je dag. Zin om mee te lopen? Aanmelden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Geef ook je telefoonnummer op. De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas 2 euro. Meer informatie www.broekpolder-vlaardingen.nl.

Vaar mee naar Melkmuseum en Beeldenkas

Op zondag 24 april is het weer zo ver, de Vlaardingse Fluisterboot vaart u naar het melkmuseum Zonnehoeve aan de Vlaardingse Vaart. Na een film en een rondleiding stappen we weer aan boord en zetten koers richting Schipluiden naar de alom bekende Beeldenkas van Willem Berkhout. Terwijl u luistert naar live folk muziek kunt de manshoge beelden aanschouwen. Tevens zal er een mini braderie aanwezig zijn. Onderweg schenken wij een kop koffie of thee. Voor informatie ga naar onze website www.srvv.nl.