Activiteiten op de agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Beklimming toren Grote Kerk
Beklimming toren Grote Kerk (Foto: PR)

zaterdag 7 mei

Beklimming toren Grote Kerk

Tijdens de Lentemarkt is het weer mogelijk de toren van de Grote Kerk te beklimmen. Stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen geven onderweg naar boven uitleg over o.a. het Carillon. De beklimmingen starten om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Kosten: € 1,00 per persoon. Kaartjes zijn vanaf een kwartier voor aanvang verkrijgbaar bij de ingang van de toren.

zondag 8 mei

Stadswandeling Buizengat

Wandel op Moederdag mee met de stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen rondom het achterste deel van de haven, het zgn. Buizengat. Start om 14.00 uur bij Molen Aeolus, kosten € 3,00 (50% korting met Rotterdampas of Vrijwiligerspas). Vooraf reserveren gewenst via serviceteam-vlaardingen.nl/agenda.

vrijdag 13 mei

Tai chi buiten les

We gaan weer naar buiten! Bewegen bij het geluid van de vogels in ’t Hof. Vanaf nu is er iedere 3 weken een buiten tai chi les in ’t Hof. Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen, meld je aan en doe mee. Iedere les staat op zichzelf. Ervaring is niet nodig! Lichaam en geest in evenwicht. Deze Chinese bewegingsleer zorgt door de rustige bewegingen voor energie, souplesse, en een beter evenwicht. En na afloop kunnen we gezellig wat drinken IN de Watertoren. Vrijdagochtend 13 mei Tijd : 9.00 – 10.00 uur (bij droog weer) Locatie: ‘t Hof Kosten: E 8,50 Voor opgave en/of informatie mail: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.

zaterdag 14 mei

Tai chi les

Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen doe dan mee met deze tai chi les. Je kunt je opgeven voor de binnen les bij TouchFit. Lichaam en geest in evenwicht. Deze Chinese bewegingsleer zorgt door de rustige bewegingen voor energie, souplesse, en een beter evenwicht.

We gaan de “meesteroefening” aanleren, wil je weten hoe die eruit ziet kijk op https://www.bloesem.me/classes klik op ”meesteroefening” Ervaring is niet nodig, in het voorjaar staat het element “hout” centraal. Datum: 14-05-2022 Tijd: 10.00 - 11.00 uur Locatie: TouchFit Hendrik Casimirstraat 151 Vlaardingen Kosten: EUR 9,50 Aanmelden: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.