Kort nieuws uit Vlaardingen

Algemeen
Kort nieuws
Kort nieuws (Foto: Stockphoto)

Zomer challenge bij tennisclub Holy

Vorig jaar maakten meer dan honderd sportieve Vlaardingers gebruik van de zomer challenge bij de tennisclub Holy om voor slechts 60 euro drie maanden lang kennis te maken met de tennissport, maar ook met de club aan de Willem de Zwijgerlaan. “Vooral voetballers en hockeyers, maar ook andere teamsporters, die een zomerstop hebben van hun eigen sport, hebben met plezier een zomer lang onbeperkt getennist bij onze club,” zegt voorzitter Hans Zevenbergen.

“Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn natuurlijk van harte welkom om mee te doen. Op deze manier kan je in de zomermaanden je conditie op peil houden en fit blijven voor de start van de nieuwe competities.” De trainers bij Holy laten de nieuwelingen op een leuke manier kennis maken met de oefenstof. De zomer challenge is niet alleen voor volwassenen, maar is ook leuk voor de jeugd die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. “Dat doen wij niet alleen met het aanbieden van tennislessen, maar ook met diverse activiteiten, gerelateerd aan de tennissport,” vult Hans Zevenbergen nog aan. Op zondag 12 juni vindt de kick off plaats van de zomer challenge met een leuke sportieve dag onder begeleiding van professionele trainers van Holy, waarbij er al een partijtje tennis gespeeld kan worden. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden via de website van Holy: www.tvholy.nl/zomer_challenge.

Devi Robbemond blijft prestaties verbeteren

De progressie van Fortuna-atleet Devi Robbemond op het kogelstoten blijft doorgaan. Bij de Ter Specke Bokaal in Lisse kwam de Vlaardinger op dit onderdeel tot een afstand van 14.36 meter. Devi Robbemond maakte er een spannende wedstrijd van. Pas in zijn laatste poging bereikte hij deze afstand en dat betekende meteen een verbetering van zijn eigen clubrecord met bijna een halve meter. Met deze afstand kwam hij ook verder dan zijn indoor clubrecord van 14.23 meter. Levi Verver leverde een mooie prestatie op het discuswerpen met een afstand van 46.87 meter. Robin Hassing liep de niet vaak op het programma staande 150 meter in 19.79 seconden en op de 300 meter kwam zij tot een tijd van 45.54 seconden. Aanstaande zaterdag organiseert Fortuna op de atletiekbaan in de Broekpolder de tweede competitiewedstrijd voor de jeugd. Aan de wedstrijd doen 215 atleten mee en begint om 11.00 uur.