Kort nieuws
Kort nieuws (Foto: Stockphoto)

Kort nieuws uit Vlaardingen

Algemeen

Zomer challenge bij tennisclub Holy

Vorig jaar maakten meer dan honderd sportieve Vlaardingers gebruik van de zomer challenge bij de tennisclub Holy om voor slechts 60 euro drie maanden lang kennis te maken met de tennissport, maar ook met de club aan de Willem de Zwijgerlaan. “Vooral voetballers en hockeyers, maar ook andere teamsporters, die een zomerstop hebben van hun eigen sport, hebben met plezier een zomer lang onbeperkt getennist bij onze club,” zegt voorzitter Hans Zevenbergen.

“Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn natuurlijk van harte welkom om mee te doen. Op deze manier kan je in de zomermaanden je conditie op peil houden en fit blijven voor de start van de nieuwe competities.” De trainers bij Holy laten de nieuwelingen op een leuke manier kennis maken met de oefenstof. De zomer challenge is niet alleen voor volwassenen, maar is ook leuk voor de jeugd die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. “Dat doen wij niet alleen met het aanbieden van tennislessen, maar ook met diverse activiteiten, gerelateerd aan de tennissport,” vult Hans Zevenbergen nog aan. Op zondag 12 juni vindt de kick off plaats van de zomer challenge met een leuke sportieve dag onder begeleiding van professionele trainers van Holy, waarbij er al een partijtje tennis gespeeld kan worden. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden via de website van Holy: www.tvholy.nl/zomer_challenge.

Devi Robbemond blijft prestaties verbeteren

De progressie van Fortuna-atleet Devi Robbemond op het kogelstoten blijft doorgaan. Bij de Ter Specke Bokaal in Lisse kwam de Vlaardinger op dit onderdeel tot een afstand van 14.36 meter. Devi Robbemond maakte er een spannende wedstrijd van. Pas in zijn laatste poging bereikte hij deze afstand en dat betekende meteen een verbetering van zijn eigen clubrecord met bijna een halve meter. Met deze afstand kwam hij ook verder dan zijn indoor clubrecord van 14.23 meter. Levi Verver leverde een mooie prestatie op het discuswerpen met een afstand van 46.87 meter. Robin Hassing liep de niet vaak op het programma staande 150 meter in 19.79 seconden en op de 300 meter kwam zij tot een tijd van 45.54 seconden. Aanstaande zaterdag organiseert Fortuna op de atletiekbaan in de Broekpolder de tweede competitiewedstrijd voor de jeugd. Aan de wedstrijd doen 215 atleten mee en begint om 11.00 uur.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Van Aerssenstraat krijgt de post weer, maar waar blijft de niet bezorgde? Algemeen 28 jun, 14:40
Afbeelding
Vlaardingse Nieke komt met tweede single: ‘Leef je leven’ Algemeen 28 jun, 14:32
Afbeelding
CWO trots op zijn jeugd Algemeen 28 jun, 07:47
Afbeelding
Veel tranen van verdriet vloeiden rijkelijk voor Zara aan de Holysingel Algemeen 27 jun, 15:19
Afbeelding
VFC/za gaat voluit voor de dubbel Algemeen 27 jun, 14:23
Afbeelding
Finaledag Vlaardings kampioenschap Algemeen 27 jun, 12:34
Afbeelding
Fotoserie van het Haring en Bierfestival Algemeen 27 jun, 08:59
Afbeelding
Zwaluwen wil weer eens Cup winnen Algemeen 27 jun, 08:54
Afbeelding
Burenraad Shell steunt de VoorleesExpress Algemeen 26 jun, 12:34
Afbeelding
Steun voor reconstructie van overtoom Algemeen 25 jun, 12:29
Afbeelding
Genieten van het Varend Corso in Vlaardingen Algemeen 25 jun, 09:48
Afbeelding
Agenda voor Vlaardingen Algemeen 24 jun, 13:13
Afbeelding
Boekenmarkt Windwijzer nu ook op zaterdagochtend geopend Algemeen 24 jun, 12:34
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief