Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Vaartocht langs de 'verdwenen molens' met fluisterboor Andante.
Vaartocht langs de 'verdwenen molens' met fluisterboor Andante. (Foto: PR)

vrijdag 13 mei

Tai chi buiten les

Bewegen bij het geluid van de vogels in ’t Hof. Vanaf nu is er iedere 3 weken een buiten tai chi les in ’t Hof. Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen, meld je aan en doe mee. Iedere les staat op zichzelf. En na afloop gezellig wat drinken in de Watertoren. Vrijdagochtend 13 mei Tijd : 9.00 tot 10.00 uur (bij droog weer) Locatie: ‘t Hof Kosten: E 8,50 Voor opgave en/of informatie mail: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.

zaterdag 14 mei

Tai chi les

Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen doe dan mee met deze tai chi les. Je kunt je opgeven voor de binnen les bij TouchFit. Tijd: 10.00 – 11.00 uur Locatie: TouchFit Hendrik Casimirstraat 151 Vlaardingen Kosten: EUR 9,50 Aanmelden: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me

Plantenruilbeurs in de Heemtuin

Planten en stekken ruilbeurs in de Heemtuin op zaterdag 14 mei 10.00 tot 12.00 uur Voor alle liefhebbers van tuin- en kamerplanten organiseert Team Klavertje Vier een plantenruilbeurs in de Heemtuin in de Westwijk. Heb je tuinplanten of kamerplanten gesplitst of gestekt? Ben je op zoek naar nieuwe planten? Kom dan naar de ruilbeurs in de Heemtuin. Het is de bedoeling dat er met gesloten beurs wordt geruild. De planten graag opgepot en met de naam erbij. Heb je niets om te ruilen? Stadslandbouw Van Ruytenburch zal aanwezig zijn met zaailingen en dahlias voor een klein prijsje. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 14 mei tussen 10.00 en 12.00 uur. Vragen? teamklavertjevier@gmail.com

Vaartocht langs de verdwenen molens fluisterboot Andante

De fluisterboot vaart u langs de plekken in de vlietlanden waar ooit de molens hun werk deden. De gids geeft hierbij uitleg. De tocht gaat ook naar de Groeneveldse Molen, watermolen nog helemaal origineel en in werking. De molenaar geeft u uitleg. Voor koffie etc wordt gezorgd. De web site geeft u alle informatie. Srvv.nl.

zondag 15 mei

Muzikaal onthaal

Stichting Muzikaal Onthaal Vlaardingen voor de senioren, maar jongeren zijn ook welkom. Artiesten zijn: Hans van Katwijk, Hugo Franks, Eydie Ligtenberg, Bjorn Litjes. Rita Young presenteert de show en zal ook zelf zingen. Reserveren kan per mail: jan@ritayoung.nl of telefonisch 0653 766 126. Kaartjes kosten 7, 50 p.p. Locatie: Partycentrum Prikkewater - Kon. Wilhelminahaven zz.3a - Vlaardingen. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur.