Nieuwe leden voor gospelkoor The Messengers

Algemeen
Gospelkoor The Messengers
Gospelkoor The Messengers (Foto: PR)

Nu de Coronamaatregelen zo goed als voorbij zijn repeteert het gospelkoor “The Messengers” weer elke vrijdag van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Vlaardingse Bethelkerk aan de Burgemeester Verkadesingel 26.

Nu het koor weer normaal kan repeteren is er weer gelegenheid om nieuwe leden te ontvangen. Net als alle andere koren heeft “The Messengers” zich tijdens de maatregelen moeten aanpassen waarbij veel repetities online werden gehouden. ‘The messengers’ is met een voltallig koor de Coronaperiode is doorgekomen en wordt er met veel plezier voluit met elkaar gezongen.
Rond de Paasperiode heeft The Messengers alweer fijne en mooie optredens gehad in diverse kerken. Eén van die optredens waar het koor nu naar uitkijkt is de deelname aan het korenfestival Rotjekoor dat op 18 juni in de Rotterdamse binnenstad wordt gehouden. Ondanks dat het koor over een goede stemverdeling beschikt kan The Messengers nog enthousiaste vrouwen en mannenstemmen gebruiken. Meer informatie is te vinden op de website van het koor, www.messengers-vlaardingen.nl. Voor vragen en/ of aanvullende informatie kan er een e-mail worden gestuurd naar info@messengers-vlaardingen.nl.