Maarten van Rossem op de planken in Vlaardingen

Algemeen
Maarten van Rossum.
Maarten van Rossum. (Foto: PR)

Maarten van Rossem staat op vrijdag 20 mei op de planken in de Stadsgehoorzaal. In zijn theaterlezing gaat hij op humoristische wijze en met diepgaande kennis in op de actualiteiten en belangrijkste maatschappelijke vraagstukken. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland.

Maarten van Rossem analyseert en bekritiseert met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Precies zoals je van hem gewend bent presenteert hij zijn verhalen prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd ‘Maarten!’ Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.

Theaterlezing

“Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”, aldus Maarten van Rossem.
Maarten Van Rossem, vrijdag 20 mei om 20:15 uur. Kaarten via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/maarten-van-rossem.