Familiemusical Belle en het Beest in Vlaardingen

Algemeen
Scenefoto uit de musical Belle en het Beest.
Scenefoto uit de musical Belle en het Beest. (Foto: Fotografie Wim Lanser)

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical. Echte schoonheid zit diep van binnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment.

De populaire voorstelling van Belle en het Beest heeft tijdens het Musical Award Gala 2022 de titel in de wacht gesleept. Op zondag 22 mei is de betoverende sprookjesvoorstelling te zien in Stadsgehoorzaal Vlaardingen. In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita en Bettina afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest.

Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Bezoekers kunnen hun allermooiste kostuum uit de kast trekken, en verkleed komen naar het theater. 

Na afloop van de voorstelling is er een moment om met alle acteurs op de foto te gaan tijdens een meet & greet. Belle en het Beest De Musical is te zien op zondag 22 mei in Stadsgehoorzaal Vlaardingen. 

Kaarten

Kaarten reserveren via de website www.stadsgehoorzaal.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne, www.VanHoorne.com/BelleenhetBeest.