Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Doe jij mee met de speurtocht, op zoek naar "de vermiste hond Dibbes".
Doe jij mee met de speurtocht, op zoek naar "de vermiste hond Dibbes". (Foto: PR)

zaterdag 21 mei

Concert koor Euphonia en kamerorkest Sjosjanim

Iedereen van harte welkom! Kom zaterdag 21 mei naar ons concert. Christelijk gemengd koor Euphonia i.s.m. kamerorkest Sjosjanim. We voeren o.a. uit: - Nichts soll uns scheiden - Buxthude - Psalm 42 - Mendelssohn - The ground - Ola Gjeilo. En meer.. Wanneer? 21 mei 19:30 uur Waar? Sionkerk, Westnieuwland 56, Vlaardingen.

Workshop portret fotografie

Portret fotografie studiolicht en natuurlijk licht. Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Speciaal voor degene die zich wil verdiepen in verschillende belichtingstechnieken. Aan bod komen studio belichting en natuurlijk licht binnen en buiten.

Er zullen modellen aanwezig zijn die we gaan fotograferen. De workshop is voor de beginnende en gevorderde fotograaf. Je gaat zelf aan de slag met studioverlichting en met natuurlijk licht. We starten om 10.00 uur en rond 16.00 zijn we klaar en vindt plaats in het sfeervolle OOAK Pand.

Voor inschrijvingen/extra info www.tamaraheckfotografie.nl info@tamaraheck.nl.

zondag 22 mei

Kinderspeurtocht Broekpolder Vlaardingen

Doe jij mee met deze gave speurtocht in het bos van de Broekpolder? Jij gaat, samen met je vrienden, vriendinnetjes en/of familie op zoek naar de vermiste hond Dibbes, de hond van de Federatie Broekpolder. Om Dibbes te vinden zijn er overal op de route hints verstopt. Je kunt met jouw team opdrachten uitvoeren die je met je telefoon doorstuurt naar het onderzoeksteam. Jij en je team krijgen dan een hint over de vervolgroute opgestuurd naar je telefoon. Kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene. De kosten zijn 2,50 euro per kind, ouders gratis. Wil je meedoen? Meld je dan voor 15 mei aan via jeugd@federatiebroekpolder.nl Lees meer via onze website https://bit.ly/3rLCwTa.