Nieuwe Zonnebloemauto te huur in Vlaardingen

Algemeen
De Zonnebloemauto wachtte een feestelijk onthaal bij Drieën-Huysen Noord, onder andere door medewerkers van Zonnehuisgroep, vrijwilligers en medewerkers van de Zonnebloem en deelnemer mevrouw Witzenburg als stralend middelpunt.
De Zonnebloemauto wachtte een feestelijk onthaal bij Drieën-Huysen Noord, onder andere door medewerkers van Zonnehuisgroep, vrijwilligers en medewerkers van de Zonnebloem en deelnemer mevrouw Witzenburg als stralend middelpunt. (Foto: Rick Keus)

Bij Drieën-Huysen Noord, een locatie van Zonnehuisgroep Vlaardingen, staat een nieuwe Toyota Proace, die is aangepast om mensen in een rolstoel of scootmobiel comfortabel te vervoeren. Via www.welzorg.nl is de auto te huur.

Bestuurders moeten in het bezit zijn van een rijbewijs B. Als er geen chauffeur voor handen is, kun je een beroep doen op een van de vrijwillige chauffeurs van de Zonnebloem.
De Zonnebloemauto wachtte een feestelijk onthaal bij Drieën-Huysen Noord, onder andere door medewerkers van Zonnehuisgroep Vlaardingen, vrijwilligers en medewerkers van de Zonnebloem en deelnemer mevrouw Witzenburg als stralend middelpunt. Kimberley Jacobs was namens Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. aanwezig.
Het Fonds steunt maatschappelijke projecten in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis en heeft de komst van de nieuwe Zonnebloemauto mede mogelijk gemaakt. Jacobs: “Al vele jaren steunen wij activiteiten van de Zonnebloem. De vakantieweken, een-op-een-uitjes en nu een nieuwe Zonnebloemauto. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen mee kan blijven doen aan de samenleving. De aangepaste rolstoelhuurauto maakt dit een stuk makkelijker en geeft de mensen meer vrijheid”.
Meer bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid voor mensen met een lichamelijke beperking. Dát maakt de Zonnebloem mogelijk met de 50 Zonnebloemauto’s die in Nederland rijden. Samenkomen met familie of vrienden? Op vakantie of een dagje uit? Een uitvaart of kerkdienst bezoeken? Het kan met de Zonnebloemauto. De aangepaste rolstoelhuurauto kost 45 euro per dag. De steun van donateurs maakt de gunstige prijsstelling mogelijk. Vragen over de Zonnebloemauto? Op zonnebloem.nl/zonnebloemauto vind je alle informatie over de Zonnebloemauto.