Runderwandeling Federatie Broekpolder 17 juni 19.00 uur

Algemeen
Runderwandeling met Broekpoldergidsen.
Runderwandeling met Broekpoldergidsen. (Foto: Federatie Broekpolder)

Runderwandeling met gidsen 


Op vrijdag 17 juni organiseren de Broekpoldergidsen een runderwandeling. In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Deze prachtige runderen zijn onder meer verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebied De Ruigte.

Daarnaast zorgen ze ook voor het nageslacht. Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord. De wandeling start om 19.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Watersportweg, ter hoogte van watersportvereniging De Bommeer. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.
De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek, passende kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is aangelijnd van harte welkom.

Zin om mee te lopen? Uiteraard doen de gidsen dit allemaal volgens de RIVM-regels. Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar het e-mailadres: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Geef bij je aanmelding ook je telefoonnummer op. Aanmelden kan tot 24 uur voor de wandeling. Je kunt alleen meewandelen met een aanmelding. We verzoeken deelnemers om met gepast geld te betalen.
Kijk voor meer informatie op de website van de broekpolder: www.broekpolder-vlaardingen.nl.