Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Ga je mee naar het strand?
Ga je mee naar het strand? (Foto: Sandra Moes)

zaterdag 18 juni

We zijn weer open de Neuzelmarkt

Zaterdag 18 juni zijn we weer open vanaf 9:30 tot een uur of 3. Aan de Baarnhoeve 83 in Vlaardingen de Neuzelmarkt. Misschien nog voor de laatste vaderdag cadeautjes? Of heb je nog spulletjes te brengen dat kan natuurlijk ook, we hebben het hard nodig. Voor meer informatie bel Hans 06 1282 53 43Tot Zaterdag 9:30.Komt u ook een keer gezellig struinen in onze prachtige kringloopwinkeltje.

dinsdag 21 juni

Avondvaart Vlaardingse Fluisterboot

Avondvaart! Met de Vlaardingse Fluisterboot Andante en Natuurmonumenten op de langste dag van het jaar de natuur in. Op 21 juni vaart de Andante om 20.00 uur richting de Vlietlanden. De gids van Natuurmonumenten vertelt u tijdens de tocht over de schoonheid van dit gebied. Misschien gaat u ook nog van boord voor een korte wandeling, hierbij zijn droge voeten geen vanzelfsprekendheid, Oude schoenen mee! Geïnteresseerd? Bekijk de website SRVV.nl.

vrijdag 24 juni

Ga je mee naar het strand?

We gaan weer naar het strand. Ontspannen je weekend beginnen! Vrijdagmorgen 24 juni is er een tai chi-les op het strand van Monster. Ervaring is niet nodig, deze Chinese bewegingsleer zorgt voor ontspanning. Aan de kustlijn geef ik een uur tai chi bij het geluid van de golven en de wind. Een heerlijke manier om je weekend te beginnen. We vertrekken 8.20 uur vanaf TouchFit in Vlaardingen maar je kunt ook op eigen gelegenheid naar het parkeerterrein Molenslag in Monster gaan. Data: 24 juni 2022 (bij droog weer)Tijd: 9.00 - 10.00 uur Locatie: TouchFit Vlaardingen (verzamelen) Parkeerplaats Molenslag in Monster. Kosten: EUR 8,50 + Parkeer kosten Aanmelden: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.

Meld je agendapunt via: www.rodi.nl/vlaardingen/agenda/insturen.