Open Dag Volkstuindersvereniging Zuidbuurt in Vlaardingen

Algemeen
Volkstuinvereniging Zuidbuurt.
Volkstuinvereniging Zuidbuurt. (Foto: PR)

Op zaterdag 9 juli is het na drie jaar weer mogelijk om een Open Dag te organiseren op het volkstuinencomplex vtv Zuidbuurt, Zuidbuurtseweg 6 in Vlaardingen.

De Open Dag vangt aan om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Rondom het verenigingsgebouw ‘t Tolhuis en het Tolhuisplein staan diverse kraampjes, waar bezoekers terecht kunnen voor plantjes, kunst, brocante, tuingereedschappen en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes, en nog veel meer.

Er is livemuziek die middag van muzikanten van de volkstuintjes zelf: drie dames en één heer vormen het muzikale gezelschap Comme ci comme ça. Tevens speelt de gezellige coverband Potbelly’s Revenge. Er is een sneltekenaar aanwezig die karikatuur portretten tekent. Er is ook weer een Rad van Fortuin met prijzen.

Nieuw dit jaar is een rondleiding over het tuincomplex, langs verschillende volkstuintjes. Het programma van de Open Dag van volkstuinencomplex Zuidbuurt staat op de facebookpagina van Volkstuinvereniging Zuidbuurt Vlaardingen: https://www.facebook.com/ Volkstuinvereniging-Zuidbuurt-Vlaardingen- 475649709205974.