Orgel concerten in de Grote kerk Vlaardingen op 7 en 9 juli

Algemeen
Grote Kerk in Vlaardingen.
Grote Kerk in Vlaardingen. (Foto: PR)

Er is een lunchconcert in de Grote Kerk in Vlaardingen door Aad Zoutendijk, de organist van de kerk, op 7 juli van 12.45 uur tot 13.15 uur. In verband met de radio-opname worden bezoekers van het concert verzocht om na afloop van het concert 5 seconden stilte in acht nemen.

Op zondag zendt Omroep Wetering dit concert uit in ‘Jubilate Deo’. Om 8.30 uur Schie FM. 95.8 FM (ether) – 93.1 S’dam kabel), website: www.schie.nu. En om 20.30 uur bij Omroep Vlaardingen, 107.8 FM (ether) - voor meer informatie kijk op de website: www.omroepvlaardingen.nl.

Op zaterdag 9 juli is er nog een concert in de Grote Kerk door Olga Malkina op de piano en Peter van Kranenburg op het orgel. In de pauze is er tijd voor een kop koffie of thee à €1,- voor het orgel. Bij beide concerten staat er bij de uitgang de “spaarpot” voor het onderhoud van het orgel.

Op donderdag 14 juli om 12:45 uur is er weer een Lunchconcert door Aad Zoutendijk op het orgel. Op zaterdag 16 juli om 15:15 uur is er een concert door Anneke Attema op de Contrabas, Riëtte Beumer op de fluit, Quirine Kingma speelt altviool en Christo Lelie het orgel.