Onthulling kunstwerk van suikerspin op het Stadsstrand

Algemeen
Martijntje Cornelia, the Queen of Candy Floss aan het werk.
Martijntje Cornelia, the Queen of Candy Floss aan het werk. (Foto: )

De Queen of Candy Floss onthult haar nieuwste kunstwerk Sugar Crystal aan de Nieuwe Maas met haar welbekende suikerspinmonsters!

 Martijntje Cornelia gaat voor dit speciale moment een levend sculptuur van suikerspin creëren op het Stadsstrand in Vlaardingen, Waterleidingstraat 2. Op zondag 17 juli om 13.00 uur is dit live bij te wonen voor geïnteresseerden. De kunstenares schept alvast een beeld van het gebeuren; “Stel je voor je stapt het stadsstrand binnen, voelt de zeebries en het zand onder je voeten. Plots wordt je aandacht gevestigd op een levensgroot blauw kristal. Gevuld met 130kg roze luchtige wolken.  Voor het suikerkristal zit een persoon die langzaam omhuld wordt met dezelfde luchtige wolken gemaakt van suikerspin. Ruik je de gekarameliseerde suiker al en proef je de zoetigheid van de roze wolkjes die dwarrelen op je lippen?”

Het levende sculptuur van suiker reist af van het LAM museum in Lisse naar het Stadsstrand in Vlaardingen. Iedereen is van harte welkom dit spektakel te komen aanschouwen onder het genot van live muziek verzorgt door Jazz in Town. 

Afbeelding