Holywood gesloten: Hopelijk vals alarm!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Stadsboerderij Holywood heeft een mooi Wilde Westenfeest op stapel staan voor zaterdag 20 en zondag 21 augustus van 13.30 tot 16.30 uur, maar de stadsboerderij is momenteel gesloten wegens een vermoeden van vogelgriep. Of er vogelgriep heerst wordt op dit moment onderzocht.

“Zoals jullie misschien wel weten slaat de vogelgriep steeds meer om ons heen. Er hoeft maar een zieke vogel over te vliegen of een zieke eend te landen in de vijver langs de boerderij en onze dieren worden ook ziek”, laat Holywood via Facebook weten.
“Momenteel viel ons op dat er aantal kalkoenen en kippen zich anders gedragen dan normaal. Uit voorzorg worden ze momenteel onderzocht op vogelgriep. We duimen dat het vals alarm is en houden jullie uiteraard op de hoogte. Tot de uitslag zijn we helaas gesloten voor publiek.”

Als alles soepel verloopt komt woensdag nog de uitslag. Hopelijk is het vals alarm en viert Holywood met de bezoekers zaterdag een feestje met een rodeostier, een suikerspinmachine en een popcornapparaat. De kinderen kunnen goudzoeken op de prairie, pingpongballen schieten en nog veel meer. De activiteiten zijn gratis, mede mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen.