Ook dit jaar rijden de limousines van Willy's Trouwauto's & Limousines weer af en aan. Koop nu een VIP kaart om in zo'n mooie wagen naar de Vue gebracht te worden.
Ook dit jaar rijden de limousines van Willy's Trouwauto's & Limousines weer af en aan. Koop nu een VIP kaart om in zo'n mooie wagen naar de Vue gebracht te worden. (Foto: Cindy Kisjes)

10 Editie van het Vlaardings Filmfestival

Algemeen

Dit jaar vindt in de Vue bioscoop op 2 september het 10de Vlaardings Filmfestival plaats. Het festival, waar iedereen zijn eigen gemaakte films voor mag inleveren, zal daarom dit jaar nog groter en feestelijker zijn dan normaal.

De regisseurs van de korte films van maximaal 10 minuten strijden weer om de award voor beste film en voor de extra korte films, de zogenaamde ‘Short Shorts’ is er dit jaar zelfs een drone te winnen. De avond gaat van start met een spetterend optreden van de Blues Brothers, die om 19:45 uur ten tonele verschijnen. Het filmprogramma start daarna om 20:15 uur en met een vol programma, onderbroken door 2 pauzes gaat het door tot vlak voor 0:00 uur. Iedere bezoeker een goed gevulde goody bag mee naar huis. Dus reden genoeg om op 2 september een bezoekje te brengen aan het Vlaardings Filmfestival.

Dieren Quiz

Op 28 augustus wordt er in de Irish pub op de Westhavenplaats in Vlaardingen een Dieren Quiz georganiseerd. Het doel van de quiz is het inzamelen van geld voor ‘Save the Rhino’, een organisatie die zich inzet voor de neushoorns. Initiatiefnemer van de quiz, Arno Tessers, zal dit jaar op 2 oktober de marathon in London lopen voor Save the Rhino en hoopt met deze quiz voor het goede doel een leuk centje op te halen.

Waku Waku

De Waku Waku achtige quiz zal vol zitten met interessante en grappige dieren filmpjes en belooft een leuke avond vol entertainment te worden. Er zijn leuke prijzen te winnen zoals voor de nummer 1 voor iedere speler een drankje, een fles wijn, een T-shirt en een kaartje voor het Vlaardings Filmfestival. De nummer 2 wint voor iedere speler een drankje, een T-shirt en ook een kaartje voor het Vlaardings Filmfestival.
Ieder team mag maximaal uit 6 personen bestaan. Inschrijven kan bij de Irish pub of via teyt.entertainment@gmail.com en kost €5 per speler. De gehele opbrengst gaat naar Save the Rhino. Tevens zal er een verloting zijn waar prijzen te winnen zijn zoals een High Tea, een High Beer, Rugzakken, T-shirts, VIP kaarten en nog veel meer. Aanvang van de quiz is 20:00 uur op 28 augustus in de Irish Pub.

Afbeelding
De tol keert terug in Vlaardingen Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Bomen en knoppenwandeling zondag in de Broekpolder Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Provincies: maak van geschenkwoningen Watersnoodramp een rijksmonument Algemeen 1 feb, 20:31
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst over sanering en herinrichting deel Broekpolder Algemeen 1 feb, 14:46
Afbeelding
De kracht van vrouwen moet meer zichtbaar worden Algemeen 1 feb, 14:23
Afbeelding
Morgenavond een spannende slag om Ruytenburcht in de raadzaal Algemeen 1 feb, 12:34
Afbeelding
Nieuws in het kort uit Vlaardingen Algemeen 1 feb, 10:01
Afbeelding
Oproep hulpgoederen voor Oekraïne Algemeen 1 feb, 07:18
Afbeelding
Column door Peter Spek: De Bikkersbus Algemeen 31 jan, 16:15
Afbeelding
Open Huis van Food Innovation Academy smaakt naar meer Algemeen 31 jan, 15:36
Afbeelding
Robert Verbeek terug in de polder Sport 31 jan, 07:32
Afbeelding
Pollux' ziekenboeg is bijna leeg Sport 30 jan, 14:23
Afbeelding
Sport in het kort Vlaardingen Sport 30 jan, 12:34