Leren tekenen en schilderen

Algemeen
Cursus Leren tekenen en schilderen.
Cursus Leren tekenen en schilderen. (Foto: PR)

Vanaf 5 oktober start bij KADE40 weer een korte basiscursus van drie maanden op woensdagavond. Iedereen begint op hetzelfde niveau. Elke lesavond werken deelnemers aan iets nieuws, voortbouwend op de voorgaande opdrachten.

Er kan veel geleerd worden in korte tijd, ook van elkaar. Na afloop weten deelnemers wat tekenen en schilderen allemaal kan inhouden, en wellicht ontdekken zij wat zij leuk vinden. Schilder/docent Liesbeth de Kruijf staat met haar vijfentwintig jaar ervaring garant voor een goede grondige start in het tekenen en schilderen. “Ik vind het nog steeds geweldig leuk om mensen te begeleiden bij hun eerste stappen op teken- en schildergebied, en ze echt een goede ondergrond te bieden.”

Nieuwsgierig geworden, maar liever eerst een proefles? Dat kan ook, namelijk op de eerste avond 5 oktober; prijs: 16 euro inclusief materiaal (je hoeft dan dus nog even niets mee te nemen). Inschrijven of meer informatie krijgen? Mail de docent op info@liesbethdekruijf.nl. Rechtstreeks inschrijven kan ook via www.kade40.nl.