Viaduct Holysingel.
Viaduct Holysingel. (Foto: RWS)

Afsluitingen: Werk aan viaduct Holy

Algemeen

Vanaf maandag 19 september tot het eind van het jaar renoveert Rijkswaterstaat het beton van de pijlers van het A20-viaduct over de Holysingel. Voor de veiligheid zijn voor de werkzaamheden afsluitingen van fietspaden en rijstroken nodig.

Vanaf 19 september tot en met medio oktober is het fietspad aan oostkant van de Holysingel dicht. Fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan de overkant van de weg.

Werkzaamheden

Het viaduct in de A20 dat over de Holysingel gaat, rust op vier rijen met pijlers. De komende maanden wordt het beton van deze pijlers gerepareerd. BAAK start met de rij pijlers die aan de oostkant bij het fietspad staan. Slechte stukken van het beton worden weggehakt en vervolgens wordt nieuw beton aangebracht. Dit zorgt voor geluid in de omgeving. Als deze rij klaar is, zijn de pijlers die aan de westkant langs het fietspad staan aan de beurt en tenslotte de twee rijen met pijlers in de middenberm.

Afsluitingen en omleidingen

Vanaf 19 september is ter hoogte van de A20 het fiets- en voetpad aan de oostkant van de Holysingel afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het fietspad aan de overzijde van de weg.
Vanaf half oktober is het fiets- en voetpad aan de westkant van de Holysingel dicht. Fietsers en voetgangers die richting het noorden gaan, kunnen gebruik maken van het fietspad aan de overzijde van de weg. Fietsers en voetgangers die richting het zuiden gaan, worden omgeleid via de Gretha Hofstralaan en de Trekkade.

Vanaf half november werken we in de middenberm. We sluiten dan op de Holysingel 1 rijstrook af voor het autoverkeer. Het verkeer kan altijd via 1 rijstrook het werk passeren.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Vlaardingse Gouden Buur Award is aansporing tot collectiviteit en samenwerken aan gemeenschappelijke waarden Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Nationale Ouderendag: ANBO deelt bloemetjes uit Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Judith heeft al de helft van braintrainer bijeen gelopen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Een sluitende en ambitieuze meerjarenbegroting moet Vlaardingen in de komende jaren uit het slop trekken Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
‘In de natste maand van het jaar regent het niet het vaakst’ Weer 27 sep, 18:26
Afbeelding
Zonnebloemen Koning 2022 heeft bloem van 4 meter 17 Algemeen 27 sep, 16:16
Afbeelding
Echt het laatste ‘onder de brug-feestje?’ Algemeen 27 sep, 15:12
Afbeelding
‘Ook sport lijdt onder hoge energieprijs’ Algemeen 27 sep, 10:23
Afbeelding
Op 8 oktober golfen voor Kika Algemeen 27 sep, 07:23
Afbeelding
The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers! Algemeen 26 sep, 19:00
Afbeelding
Deltasport wil bovenin meedraaien Algemeen 26 sep, 14:23
Afbeelding
Leren tekenen en schilderen Algemeen 26 sep, 13:13
Afbeelding
Treinverkeer stil na aanrijding - Kandelaarweg Schiedam Algemeen 26 sep, 12:41
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief