Afbeelding
(Foto: )

De elfjarige Kroepoekfabriek viert tienjarig bestaan, bekijk de docu

Algemeen

De elfjarige Kroepoekfabriek viert tienjarig bestaan. Sinds 2011 hebben er honderden concerten plaatsgevonden, hebben tienduizenden bezoekers kunnen genieten van livemuziek en hebben vrijwilligers zich eindeloos ingezet om elke avond onvergetelijk te maken. 

Ingezonden

Soms is het goed om stil te staan bij waar je vandaan komt, waar je nu bent en wat er allemaal is gebeurd in de tussentijd. En dat doet De Kroepoekfabriek met TIEN, een documentaire over tien jaar De Kroepoekfabriek

Inhaalslag

Deze week een jaar geleden, bestond De Kroepoekfabriek tien jaar. Een mooi feestweekend stond gepland, helaas kon het door de toen geldende corona-maatregelen niet plaatsvinden. Gelukkig konden de afgelopen maanden de concerten uit het jubileumweekend ingehaald worden. De concerten van Donnie, Thijs Boontjes en Spinvis waren een groot succes!

Maar rondom het jubileum was er nog een groot project gaande, namelijk een documentaire. Deze documentaire is vanaf dit weekend te zien via kroepoekfabriek.nl/tien. En dat is niet het enige!

Kortingscode

Speciaal om iedereen te bedanken is er de kortingscode ‘TIEN’ in het leven geroepen. Met deze code krijgen de bezoekers 10% korting wanneer zij een ticket in de voorverkoop bestellen. De kortingscode is geldig tot en met 25 september en kan bij het afrekenscherm ingevuld worden.

TIEN is gemaakt en geregisseerd door Mink Lammertink. De Kroepoekfabriek wil iedereen bedanken die bij het poppodium betrokken is geweest de afgelopen tien jaar. Aan alle vrijwilligers, muzikanten, bezoekers, medewerkers, bestuursleden en andere betrokkenen: Bedankt! Op naar de volgende tien!

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Vlaardingse Gouden Buur Award is aansporing tot collectiviteit en samenwerken aan gemeenschappelijke waarden Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Nationale Ouderendag: ANBO deelt bloemetjes uit Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Judith heeft al de helft van braintrainer bijeen gelopen Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Een sluitende en ambitieuze meerjarenbegroting moet Vlaardingen in de komende jaren uit het slop trekken Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
‘In de natste maand van het jaar regent het niet het vaakst’ Weer 27 sep, 18:26
Afbeelding
Zonnebloemen Koning 2022 heeft bloem van 4 meter 17 Algemeen 27 sep, 16:16
Afbeelding
Echt het laatste ‘onder de brug-feestje?’ Algemeen 27 sep, 15:12
Afbeelding
‘Ook sport lijdt onder hoge energieprijs’ Algemeen 27 sep, 10:23
Afbeelding
Op 8 oktober golfen voor Kika Algemeen 27 sep, 07:23
Afbeelding
The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers! Algemeen 26 sep, 19:00
Afbeelding
Deltasport wil bovenin meedraaien Algemeen 26 sep, 14:23
Afbeelding
Leren tekenen en schilderen Algemeen 26 sep, 13:13
Afbeelding
Treinverkeer stil na aanrijding - Kandelaarweg Schiedam Algemeen 26 sep, 12:41
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief