Ruwhel.
Ruwhel. (Foto: PR)

Ruwhel & De Bigi Blues Band in De Kroepoekfabriek

Algemeen

Op vrijdag 23 september spelen Ruwhel en de Bigi Blues Band in De Kroepoekfabriek. Deze achtkoppige formatie zal een combinatie van hiphop, blues en jazz laten horen die volstaat van Caribische invloeden. Energiek, emotioneel en oprechte storytelling in een swingend jasje.

Ruwhel

Ruwhel Emers is een Rotterdamse rapper, songwriter en organisator. Ruwhel werd in 1993 geboren op Bonaire en vond in de combinatie van hiphop, blues, jazz en verschillende Caribische sounds een hele eigen basis om zijn verhaal te vertellen. De stijl die hij hiervoor ontwikkelde noemde hij, evenals zijn eind 2021 verschenen album, ‘Rotterdam Blues’.

Zeker live weet hij zijn oprechte en persoonlijke verhaal echt tot leven te wekken. Ruwhel staat voor energieke, emotionele en oprechte storytelling in een swingend jasje. Samen met zijn eigen ‘Bigi Blues Band’ slaagt hij erin om zelfs de minder makkelijke verhalen over te brengen en met zijn muziek overal de voetjes van de vloer te krijgen.

Voor het Rotterdam Blues hoofdstuk, vertolkte Ruwhel in 2019 zijn levensverhaal in zijn eerste solo album en theatershow ‘Zondes van een kind’. Voor die tijd, stond hij vooral op menig festival (o.a. WOO HAH!, Mainstage Zomercarnaval, Get Loose en CrazySexyCool met de hiphop / trap formatie Watwatis.

Support door Skoda & Nyarko (OTG)

Skoda is jonge artiest uit de omgeving van Rotterdam en tevens onderdeel van Stichting Levels. De jonge artiest stond enkele jaren geleden in al in De KF. Toen speelde hij in het voorprogramma van het uitverkochte concert van Snelle. De afgelopen jaren heeft hij grote stappen gezet en hij is klaar om het KF-publiek dat te laten zien! Nyarko maakt onderdeel uit van het collectief OTG (Only The Greatest). Dit platform is voor- en door vrouwen gemaakt. Door haar Ghanese roots te verwerken in haar muziek creëert ze haar eigen stijl en brengt ze een andere sound in de Nederlandse hiphop scene.

Ruwhel & Bigi Blues Band

Vrijdag 23 september

Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Vlaardingse Gouden Buur Award is aansporing tot collectiviteit en samenwerken aan gemeenschappelijke waarden Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Nationale Ouderendag: ANBO deelt bloemetjes uit Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Judith heeft al de helft van braintrainer bijeen gelopen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Een sluitende en ambitieuze meerjarenbegroting moet Vlaardingen in de komende jaren uit het slop trekken Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
‘In de natste maand van het jaar regent het niet het vaakst’ Weer 27 sep, 18:26
Afbeelding
Zonnebloemen Koning 2022 heeft bloem van 4 meter 17 Algemeen 27 sep, 16:16
Afbeelding
Echt het laatste ‘onder de brug-feestje?’ Algemeen 27 sep, 15:12
Afbeelding
‘Ook sport lijdt onder hoge energieprijs’ Algemeen 27 sep, 10:23
Afbeelding
Op 8 oktober golfen voor Kika Algemeen 27 sep, 07:23
Afbeelding
The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers! Algemeen 26 sep, 19:00
Afbeelding
Deltasport wil bovenin meedraaien Algemeen 26 sep, 14:23
Afbeelding
Leren tekenen en schilderen Algemeen 26 sep, 13:13
Afbeelding
Treinverkeer stil na aanrijding - Kandelaarweg Schiedam Algemeen 26 sep, 12:41
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief